Htc One S ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxxiceppp

Üye
    Konu Sahibi
Htc One S ekran sorunu
indirdiğim çeşitli uygulamaları calistirinca
alttan 1cm boşluk kalıyor ortadada 3 nokta var bazi uygulamalarda tuş işe yarıyor fakat bazılarında boş boş siyah boşluk kalıyor bu konuda ne yapabilirim

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bir şey yapabileceğini sanmıyorum ekran çözünürlüğün çok yüksek.Bu arada One S nasıl?Çok akıcı ve güzel değil mi?Bir de sense RAM sorunu yapıyor mu?

KayraBey

KayraBey

Üye
Favori telefonlarımdandır kendileri...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
o üç tuşun HTC Sense'den kaynaklanıyor olması lazım.

maxxiceppp

Üye
    Konu Sahibi
o üç tuşun HTC Sense'den kaynaklanıyor olması lazım.

KARDEŞ sense ile ne alakası varki
Her oyuna uyuz uyuz çıkıyor en iyisi one x çilere sormak
Malum daha telefon trye gelmedi

- - - Eklendi - - -

Bir şey yapabileceğini sanmıyorum ekran çözünürlüğün çok yüksek.Bu arada One S nasıl?Çok akıcı ve güzel değil mi?Bir de sense RAM sorunu yapıyor mu?

Yüksekten çok uyumsuz gibi aynı programı noteye attık
Duzgun çalıştı onunki 1280*720 benimki 960*540
çok piyasada yok herhalde ramde ayrı bir dert ram 1 gb ama
Kullanılan + boşta hep 700 mb neerdee hani 324 mb :)
daha üretken fikirler bekliyoruz !!! ;)

muratbeyim

muratbeyim

Üye
indirdiğim çeşitli uygulamaları calistirinca
alttan 1cm boşluk kalıyor ortadada 3 nokta var bazi uygulamalarda tuş işe yarıyor fakat bazılarında boş boş siyah boşluk kalıyor bu konuda ne yapabilirim

O üç nokta sizin de farkettiğiniz gibi seçenekler bölümü. Bazı uygulamalarda altta bazılarında ise sağ üst köşede yer alıyor. Oyunlarda pek yok.

Cihaz gerçekten de çok akıcı, bir aydır kullanıyorum en ufak bir kasılma donma yaşamadım. İnternette gezinirken, fotoğraf çekerken, oyun oynarken vs vs. hakkını veriyor. Bir arkadaşım s2 kullanıyor, o da güzel bir cihaz ama kasası plastik olduğu için gerçekten çok ucuz duruyor.

Telefonda konuştuğum arkadaşlarım bazen sesimin kesildiğini boğuklaştığını söylüyorlar. Burada kullandığım gsm firmasından kaynaklanabileceği söylendi. Firmayı aradım cihazı fabrika ayarlarına geri yüklememi tavsiye ettiler. Geri yükleyince haliyle bütün programlar gitti ve tekrar yükledim. Hala bazen ses sorunu yaşıyorum. Artık cihazdan mı sim karttan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Bunun dışında gerçekten harika bir cihaz.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
daha üretken fikirler bekliyoruz !!! ;)

Bu bana mı?Anlamadım..

- - - Eklendi - - -

O üç nokta sizin de farkettiğiniz gibi seçenekler bölümü. Bazı uygulamalarda altta bazılarında ise sağ üst köşede yer alıyor. Oyunlarda pek yok.

Cihaz gerçekten de çok akıcı, bir aydır kullanıyorum en ufak bir kasılma donma yaşamadım. İnternette gezinirken, fotoğraf çekerken, oyun oynarken vs vs. hakkını veriyor. Bir arkadaşım s2 kullanıyor, o da güzel bir cihaz ama kasası plastik olduğu için gerçekten çok ucuz duruyor.

Telefonda konuştuğum arkadaşlarım bazen sesimin kesildiğini boğuklaştığını söylüyorlar. Burada kullandığım gsm firmasından kaynaklanabileceği söylendi. Firmayı aradım cihazı fabrika ayarlarına geri yüklememi tavsiye ettiler. Geri yükleyince haliyle bütün programlar gitti ve tekrar yükledim. Hala bazen ses sorunu yaşıyorum. Artık cihazdan mı sim karttan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Bunun dışında gerçekten harika bir cihaz.
İlginiz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt