HTC One S almaya karar verdim

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
soylenti bunlar ne kadar dogru bilemiyorum

kmesne

kmesne

Üye
guya ıphone4s camdan olacaktı falan hepsi ylan bence

pRime.

pRime.

Üye
hayırlı olsun kardeşim güzel telefon.

61semih

61semih

Üye
ip5 i bekle illede bekliyeceksen. ekranının 3,5 inç ten daha büyük olacağı söylenir.benide ip dan soğutan en büyük özelliği bu ekran ufak kalıyor gs3 donanımı tabiki çok iyi olacaktır fakat söylentiler kadar değil.
şuanda paralel ticaret ile 1850tl den türkiyede satılıyor.1yıl uluslar arası garantili olduğu belirtiliyor.
rahatça alınabilir tek eksiği beast audio kulaklık çıkmıyor, artıkta çıkmayacak hiçbir modelinde(zaten çıksa bir 200tl eklerdiler telefonun fiyatına iyi oldu bkz: htc sensation xl )

CorbyW

CorbyW

Üye
Herkes Galaxy S3'ü yere göğe sığdıramıyor. Birazda ben anti-polyannacılık oynayayım. Ya 1.5 Ghz , 1 Gb ramli bir telefon olarak gelirse S3. :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
ip5 i bekle illede bekliyeceksen. ekranının 3,5 inç ten daha büyük olacağı söylenir.benide ip dan soğutan en büyük özelliği bu ekran ufak kalıyor gs3 donanımı tabiki çok iyi olacaktır fakat söylentiler kadar değil.
şuanda paralel ticaret ile 1850tl den türkiyede satılıyor.1yıl uluslar arası garantili olduğu belirtiliyor.
rahatça alınabilir tek eksiği beast audio kulaklık çıkmıyor, artıkta çıkmayacak hiçbir modelinde(zaten çıksa bir 200tl eklerdiler telefonun fiyatına iyi oldu bkz: htc sensation xl )

iPhone 5 çok bekletir beni, o kadar bekleyem

tempestshine

tempestshine

Üye
Sonuçta telefonu sen kullanacaksın.Bize laf düşmez:sukur:

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
s3 u bekle

berkiskar

Üye
Arkadaşlar bende one x alıcam ama pil sorunu var diyorlar. normal kullanımda pili kaç saat gidiyor??

klongs

klongs

Üye
forumlara baktım yarım gün dayanmıyor diyorlar

vavra22

vavra22

Üye
htc one x e söylenecek tek söz var bana göre bir cep telefonu boyutunun 2 katı büyüklüğünde en ideal boy oranı iphone 4s'deki gibi olmalı bence arkadaşlar inanın şu samsungun bi modeli var adam onu cebine koyamıyordu telefon çaldığında adam konuşurken adamın yüzü görünmüyordu o derece bide kılıf almış adam cebinden çıkarıp çalan telefonu açması 1 dakikayı geçti 2500 tl lik telefona bak dedi millette güldü... :) ben bunlara takılmam ciddi bir yerde iş ortamım yoktur, performans stilden daha önemli derseniz(bana göre hem performans hem stil önemli) piyasadaki en kral telefondur htx one x ama bazı videolarda htc one s, htc x i geçtiğini gördüm bilmem yalan bilmem doğru.

WebStyle

WebStyle

Üye
Şu anda Htc One-x Türkiye'de satışa sunuldu. Turkcell, hepsiburada.com ve sanalpazar üzerinden ürünün satışına başlandı. Ancak videoları incelediğim kadarı ile tam verimli çalışmıyor sayfa geçişlerinde bazen takılmalar olabiliyor. Örnek youtube'de One-x videosunu izlediğimde gta 3 adlı oyunda bile hafif kasmalar mevcut. Hatta oyunda arabaya binerken kapı kolunu açmayı bile göstermiyor direkt arabanın içine atıyor. Nvidia çip var üzerinde şaşırtıcı bir durum. Ayrıca ekranı da oldukça büyük. Cihaz yine de fena değil ama ben şahsen bu ürünü tercih etmezdim..

ANIL

ANIL

Admin
One x 2000 lira Türkiye'de

Uruloki

Uruloki

Üye
ıyk almayın one x i cihaz açılmıyor bile o kadar yavaş berbat at gitsin boşverin 2000 liraya değmez

fuki şimdiden hayırlı olsun bende düşünüyorum yalnız şunuda belirteyim yabancı sitelerde bakabilirisniz şu an tegra 3 optimizasyonu eksik benchmark programları ile android in

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
ıyk almayın one x i cihaz açılmıyor bile o kadar yavaş berbat at gitsin boşverin 2000 liraya değmez

fuki şimdiden hayırlı olsun bende düşünüyorum yalnız şunuda belirteyim yabancı sitelerde bakabilirisniz şu an tegra 3 optimizasyonu eksik benchmark programları ile android in

Bu aralar One S daha yakın geliyor bana Hasan :D

GSMARENA'daki karşılaştırma One S'e itti beni

forever1907+

Üye
22 mayısta tanıtılcak 1 aya kadar piyasaya çıkar s3 te 2.5 ghzli 2 gb ddr3 ramli 60 fps video kayıt edebilecek diyorlar bence bekle pişman olursun

o 4 mayisa alindi haberin olsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt