s3 te kablosuz şarj özelliği olacakmış

hayırlı olsun kardeşim güzel telefon.

ip5 i bekle illede bekliyeceksen. ekranının 3,5 inç ten daha büyük olacağı söylenir.benide ip dan soğutan en büyük özelliği bu ekran ufak kalıyor gs3 donanımı tabiki çok iyi olacaktır fakat söylentiler kadar değil.
şuanda paralel ticaret ile 1850tl den türkiyede satılıyor.1yıl uluslar arası garantili olduğu belirtiliyor.
rahatça alınabilir tek eksiği beast audio kulaklık çıkmıyor, artıkta çıkmayacak hiçbir modelinde(zaten çıksa bir 200tl eklerdiler telefonun fiyatına iyi oldu bkz: htc sensation xl )
s3 u bekle
Herkes Galaxy S3'ü yere göğe sığdıramıyor. Birazda ben anti-polyannacılık oynayayım. Ya 1.5 Ghz , 1 Gb ramli bir telefon olarak gelirse S3.![]()
ben bunlara takılmam ciddi bir yerde iş ortamım yoktur, performans stilden daha önemli derseniz(bana göre hem performans hem stil önemli) piyasadaki en kral telefondur htx one x ama bazı videolarda htc one s, htc x i geçtiğini gördüm bilmem yalan bilmem doğru.ıyk almayın one x i cihaz açılmıyor bile o kadar yavaş berbat at gitsin boşverin 2000 liraya değmez
fuki şimdiden hayırlı olsun bende düşünüyorum yalnız şunuda belirteyim yabancı sitelerde bakabilirisniz şu an tegra 3 optimizasyonu eksik benchmark programları ile android in

22 mayısta tanıtılcak 1 aya kadar piyasaya çıkar s3 te 2.5 ghzli 2 gb ddr3 ramli 60 fps video kayıt edebilecek diyorlar bence bekle pişman olursun