HTC One S almaya karar verdim

Türe

Üye

Bu aralar One S daha yakın geliyor bana Hasan

GSMARENA'daki karşılaştırma One S'e itti beni

Evet arkadas dogru dmis tegra 3 var ama optimizasyonu sifir beklediginiz performans yok . Ben One X ' ten vazgectim One S ' i bekliyorum furkan bir de bir videoyla karar verme diyodun ben one s iyi dedim dedim inanmadin bana bak noldu simdi

klongs

Üye

Evet arkadas dogru dmis tegra 3 var ama optimizasyonu sifir beklediginiz performans yok . Ben One X ' ten vazgectim One S ' i bekliyorum furkan bir de bir videoyla karar verme diyodun ben one s iyi dedim dedim inanmadin bana bak noldu simdi
ben en başından one s daha iyi dedim dedim bana inanmadınız

Konu Sahibi

sadece video değil test sonuçlarına da baktım

Türe

Üye
Bir test sonucunda (benchmark) htc one x sadece 20 puanla gecti one s i ;( birininki 4500 lerde otekininki 4480 lerde

klongs

Üye
​yeni güncelleme gelmiş one x e

Türe

Üye

browsermark'larda SII ve Nexus çok çok ileride

Valla hicbir onemi yok nexus isterse super skor alsin o telefon benim icin bitti ama s2 yi yine versen yine kullanirim seviyorum keratayi az belgesel izlemedim ondan (!)

klongs

Üye
4.0.3 saten ota güncellesiymiş

Türe

Üye
Ama samsung galaxy s2 lte modelinde var diye biliyorum ?

Konu Sahibi
telefon One S olarak değiştirildi. Ona göre yorum yapın