Karşılaştırma HTC ONE MİNİ mi iphone 4s 8gb mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

41oguz

Üye
    Konu Sahibi
HTC ONE MİNİ mi iphone 4s 8gb mi ?
arkadaşlar acıklık getirin kafamı karıstırıyor 16 gb hafıza 1gb ram androide yetermi en az 2 sene kullanırım telefonu batarya farkı cok sizce hangisi iphone 4s 1 gün batarya gitmiyor diyorlar

0MG90

0MG90

Üye
4S i düzgün kullanırsan şarj gider 1 gün ama 8gb yetmez 16 almanı tavsiye ederim
Ayrıca iOS daha iyi Android'e göre hem stabil,hızlı hemde oyunlarda kasma yapmaz

jatvalca

jatvalca

Üye
cihazı sadece hafıza için alcaksan omg90 arkadaşımızın dediği gibi 8 gb yetmeyebilir çünkü büyük bir bölümü telefon kullanıyor.Bataryaya gelince oyun oynadığınız sürece yeni telefonlar malesef hızlı tüketiyor şarjı.Örnek verecek olursak benim one x te yarım saatlik major mayhem oyunu oynayınca %25-30 şarjı götürüyor tabi buna 1 yıllık telefon olduğunu eklersek.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
htc one al

RossoBianco

RossoBianco

Üye
hocam ben samsung galaxy s4ü sattım iphone 5s aldım memnun musun dersen evet memnunum 16lık 4s alısan rahat rahat kullanırsın gibime geliyor şahsi görüşüm ios daha güzel çalışıyor android olduğu zaman ise root flaş derken telefonlar bi garip oluyor standart kullanıcıyım diyorsan iphone de olur htc de sonucda seçim senin... (:

MrExpert

MrExpert

Üye
8gb olanı alacaksan hiç alma daha iyi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt