Türe
Üye
iPhone'da peki görüntü kalitesi nasil ? FPS olarak sormuyorum canlılık netlik falan yani.
5'te temple run 2 oynadim çünkü çok cansız sönük geldi renkler Note II'ye , S3'e göre incelemerde de gördüm yani yanlış anlama merakımdan soruyorum normal birşey mi bu ?
HTC One
iPhone yolun sonuna yaklaşıyor. Steve Jobs öldü piyasanın kralı Android oldu. O kadar!
iPhone 5 . Telefon hoparlörü ile 3 ayda 1 saat müzik dinlememişimdir. Hafıza 16 gb aldığım için sorun. 32 al sorun olmaz. Ya da 64.
- - - Eklendi - - -
Bariz Android fanı. Android'i kaç marka kullanıyor. Bırak da çoğunluk görülsün. Belki sen için demiyorum ama çoğu kişi ios kullanamamış daha gelip androidi savunuyor. Windows hariç tüm işletim sistemlerini kullandım. Hiç biri ios ile kıyaslanamaz bile.
Sadece samsung ile kiyasla birde iOs'u o zaman ? Kesin bir bilgim yok ama eminim ya çok yaklaşmıştır ya da geçmiştir. Zaten pazarin çoğu samsungda.
Öte yandan kardeş hoparlör bir tek müzik dinlemek için mi ?
Oyunda mı oynamıyorsun ? Videoda mı izlemiyorsun, veya film ?
Hoperlörün önde olmasının yararı var ama bence çokta zararı var örneğin yatay modda oyun oynarken ellerinle telefonu alt ve üst kısımlarından tutunce eller hoperlörün üzerine gelecektir ve ortada ses kalitesi adına birşey kalmaycaktır Ve bunun gibi bir çok durum mevcut tabi bunlardan bahseden yok reklamlardaki gibi çokta abartılacak bir durum değil hoperlörün önde olması.
Şimdi telefonu elime aldım oyun oynar gibi de hiçbir türlü ekranin üstüne değmiyor elim zaten üstünden ve altından tutuyorum
Ben hoperlörlerden bahsediyorum ayrıca elleri büyük olanlar da bu konuda sıkıntı yaşıyabilir.
Sadece samsung ile kiyasla birde iOs'u o zaman ? Kesin bir bilgim yok ama eminim ya çok yaklaşmıştır ya da geçmiştir. Zaten pazarin çoğu samsungda.
Öte yandan kardeş hoparlör bir tek müzik dinlemek için mi ?
Oyunda mı oynamıyorsun ? Videoda mı izlemiyorsun, veya film ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?