ANIL
Admin
HTC One Max Eylül ayında sunulabilir
HTC One adında ki akıllı telefon modeli ile oldukça başarılı olan Tayvan kökenli firma, HTC One‘ın daha küçük boyutlu ve biraz daha düşük özelliklere sahip versiyonu olan HTC One Mini modelini sunmaya hazırlandığı yönünde haberleri sunmuştuk. Hatta bu akıllı telefonun bir çok görseli de ortaya çıkmıştı.
Ancak HTC sadece One Mini ile sınırlı kalmayacak, firma ayrıca HTC One Max adında ki bir akıllı telefonu daha sunmaya hazırlanıyor. Phablet segmentinde mücadele edecek olan bu yeni akıllı telefonun Eylül ayında IFA 2013 etkinliğinde sunulması bekleniyor.
Bilindiği gibi Samsung‘un yeni büyük ekranlı akıllı telefon modeli Galaxy Note III de, bu etkinlikte duyurulacak. Görülen o ki Samsung’un rakibi de aynı etkinlikte karşısına çıkacak.
HTC One Max‘ın henüz kesin olmayan teknik özellikleri ise;
5.9″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 2.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti, 2GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, Android 5.0 Key Lime Pie mobil işletim sistemi, Ultrapixel arka kamera olarak belirtilebilir.
Bilindiği gibi Samsung‘un yeni büyük ekranlı akıllı telefon modeli Galaxy Note III de, bu etkinlikte duyurulacak. Görülen o ki Samsung’un rakibi de aynı etkinlikte karşısına çıkacak.
HTC One Max‘ın henüz kesin olmayan teknik özellikleri ise;
5.9″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 2.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti, 2GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, Android 5.0 Key Lime Pie mobil işletim sistemi, Ultrapixel arka kamera olarak belirtilebilir.

htc kullanmıyorum ama kullanıcıları için üzülürüm cidden