yakup.soner Üye Konu Sahibi Ewl hocm yeni ogrendim denim bunu arada ne vark var himaul la Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ewl hocm yeni ogrendim denim bunu arada ne vark var himaul la Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buğra Admin yakup.soner' Alıntı: Ewl hocm yeni ogrendim denim bunu arada ne vark var himaul la Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bilgim yok sanırım operatör cihazı olduğu için fark var bakmam lazım
yakup.soner' Alıntı: Ewl hocm yeni ogrendim denim bunu arada ne vark var himaul la Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bilgim yok sanırım operatör cihazı olduğu için fark var bakmam lazım
yakup.soner Üye Konu Sahibi Ewl hocam ALLAH razi olsun gece gece de rahatsız ettik hayırlı geceler Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ewl hocam ALLAH razi olsun gece gece de rahatsız ettik hayırlı geceler Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buğra Admin yakup.soner' Alıntı: Ewl hocam ALLAH razi olsun gece gece de rahatsız ettik hayırlı geceler Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Rica ederim iyi geceler. Elimizden geldiğince her zaman her saatte yardımcı olmaya çalışıyoruz
yakup.soner' Alıntı: Ewl hocam ALLAH razi olsun gece gece de rahatsız ettik hayırlı geceler Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Rica ederim iyi geceler. Elimizden geldiğince her zaman her saatte yardımcı olmaya çalışıyoruz
yakup.soner Üye Konu Sahibi Hocam son soru bu teli humaul çevirebilirmiyim Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buğra Admin yakup.soner' Alıntı: Hocam son soru bu teli humaul çevirebilirmiyim Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ne yazık ki hayır
yakup.soner' Alıntı: Hocam son soru bu teli humaul çevirebilirmiyim Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ne yazık ki hayır
Buğra Admin himawhl olan lazım diyor. o rom himawl içinmiş. hangi operatörün modeli bende anlamadım. himawhl olan rom bulmanız lazım.
himawhl olan lazım diyor. o rom himawl içinmiş. hangi operatörün modeli bende anlamadım. himawhl olan rom bulmanız lazım.
Mesut Aktaş Emekli Yönetici yakup.soner' Alıntı: Mutlu son Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sonunda çözülmesi güzel olmuş, adminimizin de dediği gibi tam model numarasına dikkat ederek buradan böyle sorunlar yaşayanlara çözüm olabilmesini isteriz
yakup.soner' Alıntı: Mutlu son Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sonunda çözülmesi güzel olmuş, adminimizin de dediği gibi tam model numarasına dikkat ederek buradan böyle sorunlar yaşayanlara çözüm olabilmesini isteriz