Haber HTC One M9 tüm detayları ile karşınızda: Snapdragon 810, 3GB RAM, 20MP kamera ve daha fazlası

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC One M9 tüm detayları ile karşınızda: Snapdragon 810, 3GB RAM, 20MP kamera ve daha fazlası
HTC'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu HTC One M9 bugün gerçekleşen etkinlik ile resmi olarak duyuruldu.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

HTC One M9 akıllı telefon 5 inç büyüklüğünde, 1080 x 1920 çözünürlükte ve 441 ppi değerine sahip ekran ile karşımıza çıkıyor. 144.6 x 69.7 x 9.61 mm ölçülerine sahip olan telefon 157g ağırlığa sahip.

Gücünü 2GHz saat hızında çalışan ARM Cortex-A57 ve ARM Cortex-A53 çekirdeklerinden oluşan 64-bit destekli Snapdragon 810 yongasetinden alıyor. Akıllı telefonun grafik işlemcisi (GPU) ise Adreno 430.

3GB sistem belleğine (RAM) sahip telefonun kullanıcıya ayrılan depolama alanı ise 21GB. Hafızayı microSD kart ile 128GB'a kadar arttırmak mümkün.

HTC One M9'un arka tarafına baktığımızda 20MP çözünürlüğünde 4K video kaydı yapabilen kamera ile karşılaşıyoruz. Ön yüzünde ise 4 Ultrapixel kamera yer alıyor.

Android 5.0 işletim sistemi üzerinde Sense 7 arayüzünü kullanan akıllı telefon 2840mAh bataryadan gücünü alıyor.

HTC One M9 siyah, gri, altın ve pembe olmak üzere 4 farklı renk ile satışa sunulacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: B.A.R.O.N, Murat Alper, 78Pel ve 1 kişi daha
bunuda eklermisin

Tepkiler: 78Pel ve ANIL
SnapDragon 810 ile gelecek dedim dedim inanmadınız. Bak ne oldu şimdi ?

Mayk29

Üye
hayal kırıklığı gibi geldi bana.

Polymath

Üye
Ben 950 tllik telefonla yani huawei g7 ile 2 günümü çıkarken siz buna 2 bin lira verip bir günü kurtarır diyorsanız yazık bu telefona
Bu telefonun çok mu farkı var m8 den şimdi ? HTC tabiki umduğunu bulamaz böyle yaparak piyasada...

Tepkiler: muhammettvurucu, Dede, RetaXter ve 1 kişi daha
m8'den sonra m9 beni memnum etmedi açıkçası tasarımı nerdeyse aynı samsung'un yaptığı şeyi şimdi htc yapıyor ve sanal tuş olmasıda eksi bana göre

Son düzenleme:

askımm

Üye
En iyi chaz lg g4 olucAk bakin görün

Cihaz Güzel Ancak Kamerada OİS Yokmuş Ayrıca Kalın Gibi

türkçe incelemesi

Tepkiler: iizz

PriZm

Üye
S6 dan çok daha iyi bana kalırsa.

Tepkiler: lazye, Dede ve Invoke

Divane80

Üye
Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

mrzstyl

Üye
nihayet 3 gb ram koydu htc bu cihaz tutar işte (2.5 ghz işlemci bu arada)
pardon 2.0 ghz miş facebookta yorumda görmüştüm