azaltıyoda ne oluyor bu seferde telefona bağlanıyon pc daha kullanışlı telefondanHarbiden ya ben aldiktan sonra sirf fiyattan dolayi pisman oldum ancak soyle bir gercek varki , akilli telefonlar pc ye bagimliligi %50 azaltiyo . Sahsen pc de yaptigim herseyi telefonda da yapabiliyorum.
azaltıyoda ne oluyor bu seferde telefona bağlanıyon pc daha kullanışlı telefondan![]()

Şuan telefona bağımlı olmuş durumdasın benim gibiYok , ben artik pc acmaya useniyorum . Pc acilip internete girmesi 3-4dk telefon 10sn![]()

Gel keyfim gelben bilgisayar acicak vakit bulamiyorum :P vizelerde yaklasti :/
Neyse dağıtmayalım daha fazla. 
Alacağım bu yavruyu. Heheyt. Gönül isterdi ki mat siyah renklisi çıksın alalım ama beyazda iş görür.
İnceleme videosu malum sitede. Kesinlikle bakın derim. Dehşet bir kamera teknolojisi var. Üstteki derinlik sensörü süper iş çıkarıyor. Telefonu tutuş açısına göre fotoğrafta derinliği (3. Boyut) görebiliyorsunuz.
Bu arada yanlış bir bilgi var. Çoğu kişi bir tek S800AC işlemcisinin S801 olduğunu sanıyor. Halbuki S801'in AB/AC olmak üzere iki versiyonu var.
Yani S800AB & S800AC = S801
(Bu arada bu telefonu alınacaklar listesinde GS5'ten sonra koymakta ne? O ara yüzle ilk beşe bile girmemeli o telefon. )
Tam beyaz degil heralde çünkü bende ilk defa beyaz rengi beyendimBen beyaz rengini çok sevdim güzel durmuş![]()
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
... ama yinede baya saglam cikti cogu telefon ilk dusuruste ekran kiriyor bunda 3. De oldu oda fazla degil bile...Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Neresi ovallestirilmis