HTC One (M8) tüm detayları ile karşınızda: 5 inç ekran, Snapdragon 801, 2GB RAM ve daha fazlası

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
Önümde tablet sol elimde tel sağ elimde mause yinede yetmiyor;) pc bağımlılığı %98;)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Harbiden ya ben aldiktan sonra sirf fiyattan dolayi pisman oldum ancak soyle bir gercek varki , akilli telefonlar pc ye bagimliligi %50 azaltiyo . Sahsen pc de yaptigim herseyi telefonda da yapabiliyorum.
azaltıyoda ne oluyor bu seferde telefona bağlanıyon pc daha kullanışlı telefondan :kotu:

fk555897

fk555897

Üye
AnTuTu'da G2'den az alması anormal değil mi?

Luck Star

Luck Star

Üye
Abi testlere felan bakmayin bence . Elinize alin stabil mi degil mi . Lg g2 cok hizli evet ama nexus5 te ayni ozelliklerde ama nexus5 daha hizli mesela... ama nexus5 te bircok ozellik yok bana gore. Ama 2 sinede cyanagon atsan fark olmaz diye dusunuyorum ...htc de iyidir ama bu telefon piyasanin ihtiyaci olan bir telefon degildi. Htc den beklemezdim ...

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Alacağım bu yavruyu. Heheyt. Gönül isterdi ki mat siyah renklisi çıksın alalım ama beyazda iş görür.

İnceleme videosu malum sitede. Kesinlikle bakın derim. Dehşet bir kamera teknolojisi var. Üstteki derinlik sensörü süper iş çıkarıyor. Telefonu tutuş açısına göre fotoğrafta derinliği (3. Boyut) görebiliyorsunuz.

Bu arada yanlış bir bilgi var. Çoğu kişi bir tek S800AC işlemcisinin S801 olduğunu sanıyor. Halbuki S801'in AB/AC olmak üzere iki versiyonu var.

Yani S800AB & S800AC = S801

(Bu arada bu telefonu alınacaklar listesinde GS5'ten sonra koymakta ne? O ara yüzle ilk beşe bile girmemeli o telefon. )

Anußis

Anußis

Üye
Alacağım bu yavruyu. Heheyt. Gönül isterdi ki mat siyah renklisi çıksın alalım ama beyazda iş görür.

İnceleme videosu malum sitede. Kesinlikle bakın derim. Dehşet bir kamera teknolojisi var. Üstteki derinlik sensörü süper iş çıkarıyor. Telefonu tutuş açısına göre fotoğrafta derinliği (3. Boyut) görebiliyorsunuz.

Bu arada yanlış bir bilgi var. Çoğu kişi bir tek S800AC işlemcisinin S801 olduğunu sanıyor. Halbuki S801'in AB/AC olmak üzere iki versiyonu var.

Yani S800AB & S800AC = S801

(Bu arada bu telefonu alınacaklar listesinde GS5'ten sonra koymakta ne? O ara yüzle ilk beşe bile girmemeli o telefon. )

Evet S800AB 2.3 ghz hızında olan S800AC Olan ise 2.5 GHz hızında çalışan işlemcilere sahip . yoksa ikiside 801 kullanıyor zaten bu arada renk seçenekleri m7 de olduğu gibi mavi ve kırmızısı eklensin isterim o zaman belki m7den sonra m8 alabilirim

0MG90

0MG90

Üye
Ben beyaz rengini çok sevdim güzel durmuş :)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye

Aslinda baya saglam ama sonucta kullanmak istemeyecegimiz bie hale geliyor . Demek istedigim de buydu iste. Islemci ram artirmak yerine yeni bireyler gelistirsinler . Bu konuda tek adim adan sony olsu. Suya ve toza dayaniklilik.. darbelere karsi da dayanikli olsa tadindan yenmez :) ... ama yinede baya saglam cikti cogu telefon ilk dusuruste ekran kiriyor bunda 3. De oldu oda fazla degil bile...

Luck Star

Luck Star

Üye
K.bakmayin klavye ye alisamadim bir turlu yarin pc den duzelticem mesajlari :(

Anußis

Anußis

Üye

Cihazın ovalleştirilmesi şimdi anlaşıldı hatırlarsanız m7 testinde yere düşünce hoparlörün olduğu yapıştırılmış kısım direkt köşelere temastan dolayı fırlıyordu bu iyi akıl edilmiş gibi.

blacktalon

blacktalon

Üye
Neresi ovallestirilmis

blacktalon

blacktalon

Üye
Zaten ovaldi ben bi fark goremedim :)Tamam farkettim cok az kirpilmis koseden

tapatalk

tapatalk

Üye
Keşke tasarım daha sert olsaydı