HTC One (M8) tüm detayları ile karşınızda: 5 inç ekran, Snapdragon 801, 2GB RAM ve daha fazlası

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xperia Z2 kasa kalitesi, 3GB RAM, 20.7MP kamera, 4K video kaydı ve 3,200mAh batarya gibi özellikleri ile oldukça önde gözüküyor. One Sense 6 ile yazılım konusunda iyi iş çıkarmış oldukça hızlı tepki veriyor.

• Beğen
Tepkiler: Invoke, 0MG90 ve Penci Hoca

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
kaldı lg g3 :hmmm

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
blacktalon

blacktalon

Üye
M7 ustune pek bisey katilmamis gibiIns m7ye de sense 6 gelir bir an once

0MG90

0MG90

Üye
Sense 6 ile iyi iş çıkarmışlar çok hızlı olmuş telefon.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC One (M8) ve Sony Xperia Z2 ekran karşılaştırması:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Invoke
messevim

messevim

Üye
Konu altında ki grafiklerin çoğun da G2 üstündü.. :hmmm

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
HTC Türkiye Müdürü Canan Taşar HTC M8 Fiyatının 2000 TL Üzerinde Olacağını Belirtti :kotu: Artık Sadece LG G3 Kaldı Bu Sene Çıkan Telefonların Hepsi 2000+ TL yi Geçik Türkiye Şartları Ve Taksit Olayının Kaldırılması Şartları Zorlaştırıyor LG G3 Uçuk 2000+ Geçerse LG G2 Yönelicem Yada Nexus 6 Uygun Fiyata Çıkarsa Zar Zor Alınabilir :koş: Bence Bu Sene En İyileri Sıralama Yaparsak;
  1. Sony Xperia Z1
  2. Samsung Galaxy S5
  3. HTC M8

0MG90

0MG90

Üye
G3 de pahalı olacak çok şey beklemeyin. Bence z2 ve One2 kapışır:D

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Z2 Alır Çünkü M8 Snapdragon 800 Kullanılıyor

Z2 ve Htc One (M8) işlemcileri aynı. Snapdragon 801 AB 2.3GHz versiyonu kullanıyorlar. One Asya versiyonu ile Galaxy S5 Snapdragon 801 AC 2.5GHz kullanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Luck Star

Luck Star

Üye
Ne farki var piyasadaki nexus5ten yada lg g2 den yada z2 den ayni ozellikleri bas gitsin :D bu arada tasarin da iyi olmamis m7 ye gore . Bence m7 kadar tutmaz . Her zaman ki gibi millet s5 alcak lg g3 olunca işi bilenler alicak daha sonra nexus6 ve sene kapanicak

PriZm

PriZm

Üye
Metal çabuk ısınır yavaş soğur.Bu cihazın ısı haricinde bir sorunu olacağını zannetmiyorum.Tasarımı yine harika, özellikler beklediğim gibi.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Xperia Z2 yılın telefonu çıkan telefonlara bakarsak,

Invoke

Invoke

Üye
HTC Türkiye Müdürü Canan Taşar HTC M8 Fiyatının 2000 TL Üzerinde Olacağını Belirtti :kotu: Artık Sadece LG G3 Kaldı Bu Sene Çıkan Telefonların Hepsi 2000+ TL yi Geçik Türkiye Şartları Ve Taksit Olayının Kaldırılması Şartları Zorlaştırıyor LG G3 Uçuk 2000+ Geçerse LG G2 Yönelicem Yada Nexus 6 Uygun Fiyata Çıkarsa Zar Zor Alınabilir :koş: Bence Bu Sene En İyileri Sıralama Yaparsak;
  1. Sony Xperia Z1
  2. Samsung Galaxy S5
  3. HTC M8

Z2 diyecektin herhalde, ayrıca S5 hiç de ikinciliği hakketmiyor. Note 3 yazmak daha mantıklı olur bana göre. :DArtık ucuz olan kazanır. :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
lg g3 bakalım o nasıl gelecek beklemekte fayda var şöyle biraz kullanılsın ve yorumlara göre seçmek lazım

Luck Star

Luck Star

Üye
Lg g pro 2 bakmanizi tavsiye ederim...

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
telefon fiyatları çok uçuklaştı pc fiyatlarını geçti telefonlara vereceğimiz parayla iyisinden bir pc toplanır :kotu:

Luck Star

Luck Star

Üye
telefon fiyatları çok uçuklaştı pc fiyatlarını geçti telefonlara vereceğimiz parayla iyisinden bir pc toplanır :kotu:
Harbiden ya ben aldiktan sonra sirf fiyattan dolayi pisman oldum ancak soyle bir gercek varki , akilli telefonlar pc ye bagimliligi %50 azaltiyo . Sahsen pc de yaptigim herseyi telefonda da yapabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
Invoke

Invoke

Üye
benim önümde pc, yanında telefon. :D

Üst Alt