HTC One M10 rüyaların telefonu olacak

Sponsorlu Bağlantılar

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
    Konu Sahibi
HTC One M10 rüyaların telefonu olacak
Android işletim sistemine sahip ilk akıllı telefonun üreten ve birçok mobil yeniliğin altında imzası bulunan HTC, söz konusu satışlar olduğunda ise son üç yıldır bir türlü bekleneni veremiyor.One A9 ile birlikte tasarım ve kamera tarafında iyi işler ortaya koyan Tayvanlı şirket gelen son haberlere göre asıl bombayı One M10 modeliyle patlayacak.

Mobil dünyasına ilişkin isabetli haberlerde imzası bulunan venturebeat sitesi Perfume kod adlı HTC One M10’un başlıca özelliklerini sıraladı. İlk olarak HTC One M10 Android 6.0.1 işletim sistemiyle kutudan çıkacak. Yazılım tarafından ayrıca Sense 8.0 kullanıcı arayüzünü göreceğiz.



5.1 inç büyüklüğünde Quad HDçözünürlüklü AMOLED (One A9’da da kullanıldı) ekranın eşlik edeceği One M10’un işlemci biriminde beklendiği Snapdragon 820 yongasetini göreceğiz. Telefonun grafik yükünü ise Adreno 530 üstlenecek. HTC One M10’da parmak izi tarayıcısı da yer alacak. Söz konusu tarayıcı One A9 modelinde olduğu gibi fiziksel home butonunun altına yerleştirilecek.

4GB RAM, 32GB dahili depolama,microSD kart desteği ve 3.000 mAhkapasiteli pil gibi önemli donanım bileşenlerin kullanılacağı One M10’da dikkat çeken özelliklerden biri de arka kamera olacak. İlk olarak One M7 modelinde gördüğümüz Ultrapikselkamera bir yıllık aranın ardından tekrar HTC’nin yeni amiral gemisinde kamera donanımını oluşturacak. Ancak HTC yeni nesil Ultrapiksel kamerayı bu defa lazer otofokus sensörüyledestekleyecek. One M7 ve One M8’de 4MP çözünürlüğünde olan sensör One M10 modelinde ise 12MPçözünürlüğünde olacak.

Son olarak mart ayında özel bir etkinlikte tanıtılacak One M10’un tasarım tarafından One A9 modeline benzeyeceği gelen haberler arasında.
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR


Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Ekranın alt kısmında bulunan boşluk çok fazla. Çin malı hissiyatı uyandırıyor insanda.
 
3onur5

3onur5

Üye
orta tuş sanki sonradan koyma gibi olmuş bence htc ye yakışmaz öyle bir tuş ve xperia z serisindeki gibi anlamsız bir boşluk m serisinin bütün orjinalliği bozulmuş umarım yalan dolan haberdir
 
  • Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Invoke

Invoke

Üye
Böyle home tuşu olması bence mümkün değil. Böyle olursa rüya değil de kabus olur. Madem home tuşu koyacaksın o zaman aptal htc yazısını kaldır da o kadar boşluk olmasın.
En güzeli, home tuşunu at, boşluğu azalt. Arkaya bir tane fingerprint yerleştir tam işaret parmağının geleceği hizaya.
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Çok abartılmış :hmmm
 
0MG90

0MG90

Üye
Home tuşunu koyarsa sanal tuşları koymaz o zaman. One X9'daki gibi olabilir.
Ben umutluyum bu sefer. HTC'nin kendisine gelmesi lazım M serisinde yoksa zarara devam eder.
 


Üst Alt