MrExpert Üye Cihaz genel olarak gayet hoş Arka kısmın tasarımı gerçekten çok hoş aliminyum kasa olmasıda büyük avantaj hafiflik bakımından streo hoperlör olmasıda çok iyi ancak Beats Kulaklık kutuya konmaması Bence olmamış Yeni sense arayüzüde Kullanışlı olmuş.
Cihaz genel olarak gayet hoş Arka kısmın tasarımı gerçekten çok hoş aliminyum kasa olmasıda büyük avantaj hafiflik bakımından streo hoperlör olmasıda çok iyi ancak Beats Kulaklık kutuya konmaması Bence olmamış Yeni sense arayüzüde Kullanışlı olmuş.
andacafs Üye Gerçekten bahsedildiği kadar stabil mi merak ettim.cihazda zaman içinde herhangi bir yavaşlama fark ettiğinde yazarsan sevinirim.
Gerçekten bahsedildiği kadar stabil mi merak ettim.cihazda zaman içinde herhangi bir yavaşlama fark ettiğinde yazarsan sevinirim.
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi aleranol' Alıntı: Hayırlı olsun. Güzel cihaz Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi andacafs' Alıntı: Gerçekten bahsedildiği kadar stabil mi merak ettim.cihazda zaman içinde herhangi bir yavaşlama fark ettiğinde yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Gayet stabil . Ben cihazi hiç kapatmadan kullanıyorum ve herhangi bir yavaşlama görmedim
andacafs' Alıntı: Gerçekten bahsedildiği kadar stabil mi merak ettim.cihazda zaman içinde herhangi bir yavaşlama fark ettiğinde yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Gayet stabil . Ben cihazi hiç kapatmadan kullanıyorum ve herhangi bir yavaşlama görmedim
EneSismanoglu Üye Güzel bir inceleme olmuş eline sağlık Bu telefonu çok beğendim gerçekten gerek tasarım gerek donanım gerekse yazılım her açıdan hoşuma gidiyor. Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Güzel bir inceleme olmuş eline sağlık Bu telefonu çok beğendim gerçekten gerek tasarım gerek donanım gerekse yazılım her açıdan hoşuma gidiyor. Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
MaxiHan Üye Su an cihazdan memnun musunuz? Benimde hic hesabimda yokken telefon degistirmem gerekti yani sizce bunu almali miyim?
Su an cihazdan memnun musunuz? Benimde hic hesabimda yokken telefon degistirmem gerekti yani sizce bunu almali miyim?
DiaBLoS Admin CasuS_87' Alıntı: kamerasını çok merak ediyorum ya Genişletmek için tıkla ... Aynen aynen .
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi CasuS_87' Alıntı: kamerasını çok merak ediyorum ya Genişletmek için tıkla ... Şu an resim çekmeye fırsatım olmuyor ama önümüzdeki hafta bir çok resim çekip burada paylaşacağım.
CasuS_87' Alıntı: kamerasını çok merak ediyorum ya Genişletmek için tıkla ... Şu an resim çekmeye fırsatım olmuyor ama önümüzdeki hafta bir çok resim çekip burada paylaşacağım.
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi patronus' Alıntı: Su an cihazdan memnun musunuz? Benimde hic hesabimda yokken telefon degistirmem gerekti yani sizce bunu almali miyim? Genişletmek için tıkla ... Son derece memnunum kesinlikle tavsiye edebilirim.
patronus' Alıntı: Su an cihazdan memnun musunuz? Benimde hic hesabimda yokken telefon degistirmem gerekti yani sizce bunu almali miyim? Genişletmek için tıkla ... Son derece memnunum kesinlikle tavsiye edebilirim.
MaxiHan Üye Haftaya sinavlarim biter bitmez alicam telefon ama bakalim htc one mi lg optimus g mi olur onu bilemem Aldigimda buraya yazarim
Haftaya sinavlarim biter bitmez alicam telefon ama bakalim htc one mi lg optimus g mi olur onu bilemem Aldigimda buraya yazarim
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi patronus' Alıntı: Haftaya sinavlarim biter bitmez alicam telefon ama bakalim htc one mi lg optimus g mi olur onu bilemem Aldigimda buraya yazarim Genişletmek için tıkla ... Şimdiden hayırlı olsun. Almadan evvel iki cihazi da mutlaka inceleyin
patronus' Alıntı: Haftaya sinavlarim biter bitmez alicam telefon ama bakalim htc one mi lg optimus g mi olur onu bilemem Aldigimda buraya yazarim Genişletmek için tıkla ... Şimdiden hayırlı olsun. Almadan evvel iki cihazi da mutlaka inceleyin
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi kerim336' Alıntı: rr3de hafif tekliyor galiba? Genişletmek için tıkla ... Bilmem ben hissetmedim. Dediğim gibi bu videodan sonra güncelleme geldi belki düzelmiş de olabilir oyle bir tekleme var ise.
kerim336' Alıntı: rr3de hafif tekliyor galiba? Genişletmek için tıkla ... Bilmem ben hissetmedim. Dediğim gibi bu videodan sonra güncelleme geldi belki düzelmiş de olabilir oyle bir tekleme var ise.
emreli01 Üye MrCommanDTr' Alıntı: Bilmem ben hissetmedim. Dediğim gibi bu videodan sonra güncelleme geldi belki düzelmiş de olabilir oyle bir tekleme var ise. Genişletmek için tıkla ... hocam htc one ın htc one x plus ile arasında htc one almaya değecek kadar fark varmı ? benim one x plus aldıgım gün htc one çıkarıldı
MrCommanDTr' Alıntı: Bilmem ben hissetmedim. Dediğim gibi bu videodan sonra güncelleme geldi belki düzelmiş de olabilir oyle bir tekleme var ise. Genişletmek için tıkla ... hocam htc one ın htc one x plus ile arasında htc one almaya değecek kadar fark varmı ? benim one x plus aldıgım gün htc one çıkarıldı
MaxiHan Üye emreli01' Alıntı: hocam htc one ın htc one x plus ile arasında htc one almaya değecek kadar fark varmı ? benim one x plus aldıgım gün htc one çıkarıldı Genişletmek için tıkla ... Bence one x+ mukemmel bir telefon gule gule kullan pisman olmana gerek yok
emreli01' Alıntı: hocam htc one ın htc one x plus ile arasında htc one almaya değecek kadar fark varmı ? benim one x plus aldıgım gün htc one çıkarıldı Genişletmek için tıkla ... Bence one x+ mukemmel bir telefon gule gule kullan pisman olmana gerek yok
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi emreli01' Alıntı: hocam htc one ın htc one x plus ile arasında htc one almaya değecek kadar fark varmı ? benim one x plus aldıgım gün htc one çıkarıldı Genişletmek için tıkla ... Aldıysanız değiştirmeye değer diyemem. Açıkçası one x plus i hiç incelemedim yine de tavsiyem yeni cihazi işinizi gördüğü sürece kullanın
emreli01' Alıntı: hocam htc one ın htc one x plus ile arasında htc one almaya değecek kadar fark varmı ? benim one x plus aldıgım gün htc one çıkarıldı Genişletmek için tıkla ... Aldıysanız değiştirmeye değer diyemem. Açıkçası one x plus i hiç incelemedim yine de tavsiyem yeni cihazi işinizi gördüğü sürece kullanın