hTc One konusunda yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Ya zaten kasma değil sadece yavaşlama snapdragon s4 pro da gta oynadığında telefon hıçkırmalar yaşatıyo takılıyo birden hızlanıp yavşlıyo falan ama one da grafiğin yoğunlaştığı yerlerde takılmadan ziyade yavaşlama oluşuyo. Optimize edilen oyunlarda sorun olmaz diyosun ama real racing3 oynadığında fps düşmeleri bariz.şimdi gameloft hd yeni oyunlar çıkarıcak. O oyunlar performansı en üst düzeyde anlamamıza yardımcı oluyo bende bu donanımın ne kadar yeteceği konusunda endişeliyim. Ama dediğim gibi daha önce android kullanmadım. Android,oyunların grafiklerini değiştirebilmemizi sağlıyosa fazla sorun olmaz. ?? :hmmm

ka_za

ka_za

Üye
Ya zaten kasma değil sadece yavaşlama snapdragon s4 pro da gta oynadığında telefon hıçkırmalar yaşatıyo takılıyo birden hızlanıp yavşlıyo falan ama one da grafiğin yoğunlaştığı yerlerde takılmadan ziyade yavaşlama oluşuyo. Optimize edilen oyunlarda sorun olmaz diyosun ama real racing3 oynadığında fps düşmeleri bariz.şimdi gameloft hd yeni oyunlar çıkarıcak. O oyunlar performansı en üst düzeyde anlamamıza yardımcı oluyo bende bu donanımın ne kadar yeteceği konusunda endişeliyim. Ama dediğim gibi daha önce android kullanmadım. Android,oyunların grafiklerini değiştirebilmemizi sağlıyosa fazla sorun olmaz. ?? :hmmm

Benim anlamadigim ben 2 yillik Galaxy Nexusda bile oyunlari 0 kasmaya yakın oynuyorum.Benimkinin enaz 2 kati donanima sahip one nasil kasiyor. Sorunun donanim yetersizliği olmasi imkansiz

fk555897

fk555897

Üye
HTC One güncel oyunları rahatça kaldıracak düzeyde. Oyunlara gelecek güncellemeler ile düzelir oyunlar.

Android 5'i alır ama Android 6'yı bilmem.

reques065

Üye
kardes sıkıntı çıkarmaz siyahı iyi kullanırsan çizilmez bende siyah var .

metyuu

metyuu

Üye
acaba android 5 alırmı bilinmez. HTC güncelleme konusunda sınıfta kalan firma bir senelik htc one s in bile güncellemesini kesti.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hmm.Kendi sitelerinde ayda 75tl diyor.Bundan ben yararlanamaz mıyım?
Bu durumdan yararlanmanız için Turkcell Faturalı Hat sahibi olmanız gerekli. Eğer sahipseniz gerekli bilgiyi TİM (Turkcell İletişim Merkezi) 'den bilgi alabilirsiniz. İyi Günler...

Takipçi Satın Al

Üst Alt