hTC ONE karşınïzda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hTC ONE karşınïzda

Uzun zamandır beklenen an geldi ve Android platformunun iddialı ureticilerinden hTC ONE modelini az önce duyurdu.

TELEFONLARA

YENİ BİR STANDART GETİRİYOR

HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ ve HTC BoomSound™ ile HTC One’ın

Benzersiz Yeni Akıllı Telefon Deneyimi

Londra ve New York, 19 Þubat 2013 - Mobil inovasyon ve tasarýmda dünya lideri olan HTC; bugün yeni amiral gemisi HTC One’ı tanıttı. Kusursuz alüminyum tek parça gövdede hayat bulan yeni HTC One; cep telefonu deneyimini yeniden keşfeden ve akıllı telefonlar için yeni bir standart belirleyen HTC Sense 5, HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ ve HTC BoomSound™ gibi inovasyonları bir arada sunuyor.

Yeni HTC One konusunda açıklamada bulunan HTC Corporation CEO’su Peter Chou; “Günümüzde insanlar, kesintisiz güncel haber ve bilgi akışının içinde kayboluyorlar. Akıllı telefonlar, insanlar ve bilgilerden haberdar olmamızı saðlayan en önemli kaynak olmalarına ragmen, o geleneksel tasarýmlarıyla bu ihtiyacı karşılamada yetersiz kaldı. Kısacası akıllı telefonlara yeni ve heyecan verici bir yaklaşım gerekliydi. Ve biz, yeni HTC One ile bu yeni gerçekligi yansıtmak için mobil iletişim deneyimini yeniden yarattık”

fk555897

fk555897

Üye
Güzel telefon ancak markaya pek de iyi bakmıyorum.

tapatalk

tapatalk

Üye
Yakinda one + one ++ filan gelir bundan destek cekilir. Bkz:sensation ve digerleri

Türe

Türe

Üye
Wp gibi yapmislar bir ana ekrandaki tasarimi :hmmm menu tasarimini begenmedim. Hersey ic ice olmus biraz sense ozelligini kaybetmis. Hatta baya bir. Sense 4 deki kisisellestirmelerin cogu burada olmayacak gibi sanirim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tegra3 yepyeni ve optimizasyonu zaman almıştı. Güncellemelerden sonra tam olmasa da one x de oldukça iyi performans vermeye başlamıştı. Snapdragon chipsetler ise nedense androidde çok iyi sonuçlar veriyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaslar bu telefonun en alttaki fotografina shop ile sense4ü koyabilecek var mi?merak ettim sense4 nasil olur bu telefonda:)
Sense4 resmide su:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu telefonun en alttaki fotografina shop ile sense4ü koyabilecek var mi?merak ettim sense4 nasil olur bu telefonda:)
Sense4 resmide su:

bence hiç gerek biraz alış bu arayuz gerçekten çok kaliteli gözüküyor.

alenkolik

alenkolik

Üye
Ben tasarim olarak iphone a benzettim. Arka dizayn ozellikle

aleranol

aleranol

Üye
Yok ya htc telefonları benim için yapıyor. Ama bak elimde not2 var! Geçen yaz da onex için ölüyordum. Tasarımı güzel ancak one x hâlâ tüm telefonlardan daha güzel bence.

Placebo-

Placebo-

Üye
Tasarımı Iphone5 , sense 5 arayüzü Windows Phone 8 gibi. Ordan burdan çırpmış gibi duruyor HTC. Sense 4 daha bi hoşuma gitmişti.

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Çok güzel ya. HTC M7 olarak geçiyor.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Tasarımı Iphone5 , sense 5 arayüzü Windows Phone 8 gibi. Ordan burdan çırpmış gibi duruyor HTC. Sense 4 daha bi hoşuma gitmişti.

Telefon özellikleri bakımıyla fazlasıyla kişiye hitap ediyor.Kamera,Ses ve hız yanıyla baya bir fark hissettireceğe benziyor.Takıldığın noktaya ise bizzat katılıyorum.Htc çırpma işini fazlasıyla girmiş Wp8 serisinde Lumia'yı örnek almasıda ayrı bir yanı.Renk olayına geçişi Nokıa ile bağdaştırmakda mümkün.Diğer boyutu ise telefon mükemmel dedirtiyor.Tepki doğuracak olsada alıntı hissediliyor ama kullanış bunun önüne geçecekdir.Sony Xperia Z'nin değerini kaybettirecek gibi duruyor.
Gönül ister şayet fiyatların bu denli yüksek olması insanı karamsarlığa atıyor.Sony ve Htc'nin aynı fiyat aralığında çıkıyor olmasıda ayrı bir yanı.Şu an için Htc S4 ve yeni Lumia'nın çıkmadığı bir anda liderlik edecek güce sahip :)

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
PriZm

PriZm

Üye

Aynı düşünüyoruz :ehe

Send from my Legend Nokia 3310

tapatalk

tapatalk

Üye
Birinizde çıkıp demiyo ki bu tegra4 leri nvidia kime satacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt