• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

HTC One için “Blink Feed” temalı yeni tanıtım filmleri

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tayvan kökenli HTC, akıllı telefon segmentinde yükselişini sürdürmeyi amaçlıyor. Son olarak HD ekranı ve tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken HTC One adında ki akıllı telefon modeli ile karşımıza gelmişti. Bir çok ülkede satışa sunulan akıllı telefonun yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.

HTC One 4.7″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel HD çözünürlüğünde Super LCD3 dokunmatik ekrana sahip. 2GB sistem belleği ile gelen HTC One, 32GB/64GB dahili veri kapasitesi seçeneğine sahip.

Yeni akıllı telefon 1.7Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Krait 300 işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 600 yonga setinden güç alıyor. Arka yüzünde 4MP Ultrapixel kamera bulunurken, ön tarafında da 2.1MP kamera konumlandırılmış.

HTC One ile gelen yeniliklerden bir tanesi de Blink Feed olmuştu. Belirlenen haber kaynaklarını canlı bir şekilde ana ekranda görünmesini sağlayan, sosyal ağı sık kullananlar için oldukça ilgi çekici bir özellik. HTC Blink Feed’i ön plana çıkartan tanıtım filmlerini sundu. Bu videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[video=youtube;dDs_yL2yj9g]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dDs_yL2yj9g#t=0s[/video]

[video=youtube;3xiCUtrWfLY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3xiCUtrWfLY#t=0s[/video]

Symbianize

Symbianize

Üye
Hadi hayırlısı

hikmet366

hikmet366

Üye
hayırlısı olsun

- - - Eklendi - - -

hayırlısı olsun

berk evliya

Üye
Hayırlısı olsun

Türe

Türe

Üye
Not : Türkiye deki siteler de yavaş yavaş destek veriyorlar Blinkfeed e

fk555897

fk555897

Üye
Keşke iOS 7'de de böyle birşey olsa.

tapatalk

tapatalk

Üye
Alan kapatir la bunu. RAM canavari

Türe

Türe

Üye
Alan kapatir la bunu. RAM canavari

Kapatma sansin yok. Sadece kanal eklemezsin guncellemez kendini. Ha bu arada su ram takintindan kurtar artik kendini canim ya kasma bu kadar nexustan hizli diye. :ok2:

tapatalk

tapatalk

Üye

Kapatma sansin yok. Sadece kanal eklemezsin guncellemez kendini. Ha bu arada su ram takintindan kurtar artik kendini canim ya kasma bu kadar nexustan hizli diye. :ok2:

N4 bundan hizli la. Sdn incelemesinde kapaniyo diyodu. Gereksiz bence multiwindowu tercih ederim şahsen

tapatalk

tapatalk

Üye
4.2 yi diyosan surum lagli 4.1 e gore ciddi şekilde agir

Üst Alt