HTC One A9’un ABD fiyatı 7 Kasım’da 100 dolar artacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC One A9’un ABD fiyatı 7 Kasım’da 100 dolar artacak
Baktılar ki satamayacak pahalıya çok tepki aldı fiyatı indirdiler :sirit:

HTC’nin yeni akıllı telefonu şu anda ABD’de indirimli olarak ön siparişte…


Kısa bir süre önce HTC, yeni bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirdi. Büyük bir merakla hakkında uzun süre haberler gelen bu yeni cihaz HTC One A9 adı ile gün yüzüne çıkarken, metal kasa tasarımı ve orta-üst seviye donanım özellikleri içeren cihaz özellikle de arka tarafta Apple’ın iPhone modellerine benzerliği ile dikkat çekiyor.



Bu yeni akıllı telefon duyurunun hemen ardından Amerika Birleşik Devletleri’nde ön siparişe sunulmuştu ve cihaz 399.99$ fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. Ancak bu listeleme kısa süre için geçerli ve gelen bilgilere göre de 7 Kasım tarihinde bu ön sipariş fırsatı sona erecek.

7 Kasım itibari ile HTC One A9 akıllı telefonu satın almak isteyen teknoloji meraklıları ABD’de 499.99$ ödemek zorunda kalacaklar.

HTC’nin yeni akıllı telefonu 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerirken, sistem belleği ve yonga seti olarak ise 2GB/16GB ve 3GB/32GB olmak üzere iki farklı versiyon olarak geliyor. ABD’de sunulan versiyonun ise 3GB/32GB olduğunu da belirtelim.

Yeni akıllı telefon Qualcomm’un Adreno 405 grafik işlemci yanı sıra 64-bit sekiz çekirdekli işlemci ile gelen Snapdragon 617 yonga setinden güç alıyor. Akıllı telefon HTC One A9’un arka yüzünde 13MP OiS destekli kamera yer alırken, ön kamera da 4MP Ultrapixel olarak geliyor.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip olan yeni akıllı telefon parmak izi tarayıcısı da içermekte.

HTC One A9’un ABD fiyatı 7 Kasım’da 100 dolar artacak - MaxiCep
 


0MG90

0MG90

Üye
400 dolar iyiydi hiç değilse. Bizde 400 doları nasıl 2400 lira yapmışlar orası apayrı zaten.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve IchigoKurosaki
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90


Üst Alt