Öneri htc one 2 m8 yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

saruman_me

saruman_me

Üye
    Konu Sahibi
htc one 2 m8 yardım...
merhaba arkadaşlar dün itibariyle yurt dışından m8 getirttim tlf kurcalarken 4 k video çekimi olmadığını gördüm ve int araştırdım ve gerçekten desteklemediğini gördüm bende çekmiyor ise işlemcisinden dolayı havada karada oynatır dedim ve youtubeden internet dowland yardımı ile 4 k video indirip tlf attım ..işte tuhaflık burda ne kendi video oynatıcısı nede diğer 3. part yazılımların hiç biri oynatmadı .. yaw arkadaş biri beni aydınlatsın bu sorun sadece benim tlf damı var yoksa tüm m8 lermi böyle lg g2 sorunsuz oynatırken bu cihaz neden oynatmıyor..

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
LG G2'nin 4K video oynattığına emin misiniz? Xperia Z2 bile 3 dakika 4k çekim yapınca ısıdan kendini resetlediği için çıkış tarihi ertelenmişti.

saruman_me

saruman_me

Üye
    Konu Sahibi
LG G2'nin 4K video oynattığına emin misiniz? Xperia Z2 bile 3 dakika 4k çekim yapınca ısıdan kendini resetlediği için çıkış tarihi ertelenmişti.
xda sitesinde lg g2 için 4k video oynatabilmesi için romlar hazırlanmış demekki oynata bliyor ki onun işlemcisi 800 m8deki 801 neden oynatamıyor anlamadım sabahtan beri tüm yerli ve yabancı sitelere bakıyorum yazan bişi yok..

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
xda sitesinde lg g2 için 4k video oynatabilmesi için romlar hazırlanmış demekki oynata bliyor ki onun işlemcisi 800 m8deki 801 neden oynatamıyor anlamadım sabahtan beri tüm yerli ve yabancı sitelere bakıyorum yazan bişi yok..

HTC One M8'in yeni cihaz olmasından kaynaklanabilir. Bakarsınız 1-2 aya kadar xda'da kiler hTc için bişiler yapabilirler.

blacktalon

blacktalon

Üye
o bence güncelleme ile giderilir lgde de öyle olmuştu çünkü onun donanımı desteklemesi lazım 4k

Burak Altun

Burak Altun

Üye
4K video çekimi ayrı 4K video oynatmak ayrı. Mesela Lumia 920 , S3 ve Note 2 1080 p video çeker ama 720 p oynatır. Ayrıca ekran 1080 p olduğu için izleyeceğiniz video değil 4K 5K bile olsa 1080 p olarak izlersiniz. Kamera video çekimini kastediyorsanız ilerleyen zamanlarda yazılımsal olarak yapılabilir.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
4K video çekimi ayrı 4K video oynatmak ayrı. Mesela Lumia 920 , S3 ve Note 2 1080 p video çeker ama 720 p oynatır. Ayrıca ekran 1080 p olduğu için izleyeceğiniz video değil 4K 5K bile olsa 1080 p olarak izlersiniz. Kamera video çekimini kastediyorsanız ilerleyen zamanlarda yazılımsal olarak yapılabilir.
Evet asıl mesele bu sen tutup 4 k 1 k ekranda oynatsan sanma ki müthiş bir görüntü verir. Çözünürlük neyse odur. Bu arada düşük kaliteyi yükseltemezsin ama yüksek kaliteli videoyu mecburen düşük izlersin

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
saruman_me

saruman_me

Üye
    Konu Sahibi
diğelim dediğinde haklısın hocam peki aynı video 4k olarak indirilen bulduğum bir z1 de sorunsuz oynarken htc m8 de neden donmalar veya sesin olup görüntünün olmamasına neden neden olabilir..? kardeşim 4k video 4k video olarak oynatılır donanım destekliyor ise ama benim cihazımda işlemcisi 801 olmasına rağmen tüm video oynatıcıları denedim ya dona dona oynuyor yada ses oluyor görüntü yok bence bu güncelemeyle haledilir bir eksiklik var şimdilik.. ama 4k video çekimi hiç gelmicek çünkü toşiba mercek desteklemiyor.

Invoke

Invoke

Üye

4K video oynatır. Nexus 5 de oynatır, ben izledim 4K video, deneme amaçlı. Gayet başarılıydı.
Çekmek farklı bir olay. Çipset destekliyor ama G2de bu özellik yok. Yalnız xda bazı modlar var 4K video çekebilmesi için. Tabi denemediğimden ne kadar başarılıdır yorum yapamayacağım.

----------
@saruman_me
M8 4K oynatamıyor mu? Yazılımsal bir sorundur, ufak tefek güncellemelerle htc çözebilir. Zaten önemli de değil. Dedim ya denemek için nexus 5 de küçük bir video izledim. 3 dklık video kaç mb arkadaş. :blink: Ona hafıza mı dayanır.

-------
@chita_man
Ayrıca 1080p ekranda 1080p video ile 4K video farketmez olayına pek katılmıyorum, bence gayet fark vardı. 4K gayet iyiydi.Tabi ekran daha yüksek çözünürlüklü olsa daha iyi olur, tam performans sunması mümkün değil.

------
Bu arada M8'iniz hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Burak Altun

Burak Altun

Üye
diğelim dediğinde haklısın hocam peki aynı video 4k olarak indirilen bulduğum bir z1 de sorunsuz oynarken htc m8 de neden donmalar veya sesin olup görüntünün olmamasına neden neden olabilir..? kardeşim 4k video 4k video olarak oynatılır donanım destekliyor ise ama benim cihazımda işlemcisi 801 olmasına rağmen tüm video oynatıcıları denedim ya dona dona oynuyor yada ses oluyor görüntü yok bence bu güncelemeyle haledilir bir eksiklik var şimdilik.. ama 4k video çekimi hiç gelmicek çünkü toşiba mercek desteklemiyor.
Kardeşim 1080 p ekranın 4 K video oynatması onun ekranın 4 K olduğunu göstermez. Ayrıca 4 K videoyu açması kod çözücüsü ile ilgili bir durum olabilir veya yazılımsal bir şey de olabilir. Tabi ki 4 K videonun netliği ekran 1080 p olsa bile farklıdır. Nasıl ki benim monitörüm 720 iken ben 1080 p izliyorum daha net diyebiliyorsam sende de durum aynı fakat tam bir performans vermez. Konstrat , keskinlik , açısından anlaşılır zaten.

saruman_me

saruman_me

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim 1080 p ekranın 4 K video oynatması onun ekranın 4 K olduğunu göstermez. Ayrıca 4 K videoyu açması kod çözücüsü ile ilgili bir durum olabilir veya yazılımsal bir şey de olabilir. Tabi ki 4 K videonun netliği ekran 1080 p olsa bile farklıdır. Nasıl ki benim monitörüm 720 iken ben 1080 p izliyorum daha net diyebiliyorsam sende de durum aynı fakat tam bir performans vermez. Konstrat , keskinlik , açısından anlaşılır zaten.
kardeş konu ekranın 4 k olup olmaması değil 4k videoyu oynatamaması lg g2 xperia z1 aynı video yu sorunsuz oynatırken daha güçlü bir işlemciye sahip olan m8 neden oynatamıyor benim kafama takılan konu bu..yukarda arkadaş yazmış nexus 5 bile oynatıyormuş.. artık bir günceleme ile güzeltirlermi onu bilemem

Burak Altun

Burak Altun

Üye
kardeş konu ekranın 4 k olup olmaması değil 4k videoyu oynatamaması lg g2 xperia z1 aynı video yu sorunsuz oynatırken daha güçlü bir işlemciye sahip olan m8 neden oynatamıyor benim kafama takılan konu bu..yukarda arkadaş yazmış nexus 5 bile oynatıyormuş.. artık bir günceleme ile güzeltirlermi onu bilemem
Tamam ben de zaten yukarıda belirttim. Kod çözücüsü ile ilgili olabilir. Ya da yazılımsal bir sorun olabilir. Güncelleme ile düzeltilir.

Invoke

Invoke

Üye
Düzelir ağalar, bu kadar takılmayın. :D

0MG90

0MG90

Üye
Düzelir güncellemeyle. 4k oynatmamasına mı takıldınız sadece :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
konuyu açan arkadaşım bu cihazı bede almak istiyorum tek aklıma takılan bu çift kamera olayı video ve resim çekimleri nasıl bilgi verir misin lütfen

saruman_me

saruman_me

Üye
    Konu Sahibi
konuyu açan arkadaşım bu cihazı bede almak istiyorum tek aklıma takılan bu çift kamera olayı video ve resim çekimleri nasıl bilgi verir misin lütfen
Video cekimi süper muhteşem Video Çekimi var ses olarak daha iyisi yok fotoğraf çekimi gündüzleri güzel ama gece çekimleri çok iyi değil bu yüzden kamera odaklı tlf almak istiyor isen m8 fotoğraf çekiminde pek başarılı değil amaaalıp ta pişman olurmu alan kişi bilemem ben açıkçası bunu alacağıma lg g pro 2 almadigima pişman oldum yinedetercih sizin..

Takipçi Satın Al

Üst Alt