Telefon Tavsiyesi HTC niye bu kadar ünlü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jrcan1

Jrcan1

Üye
    Konu Sahibi
HTC niye bu kadar ünlü?
Bana biraz cahall diyeceksiniz ama :D Bu HTC meselesini anlamadım ben.Neden bu HTC markası bu kadar ünlü.Daha düne kadar adını dahi duymamıştım.Şimdi herkesin elinde Tablet kadar HTC(Abartmış olabilirim :D) neden??

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Çünkü gerçekten üst düzey telefon üretici markası.Sağlam dayanıklı ve destek veriyor cihazlarına.

y n s c n

y n s c n

Üye
Amerikan oldukları için ve işlerini gerçekten iyi yapıyolar.

Jrcan1

Jrcan1

Üye
    Konu Sahibi
Hep Amerikalılıar ... :hmmm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bunlar Amerikanın oyunu beyler...

----------Eklendi @ 19:00:43 ---------- Yazıldı @ 18:59:43 ----------

Şaka bir yana ben de çok görmeye başladım düne kadar Çin malı telefon zannederdi çoğu kişi ama milletimiz artık telefon işinden baya anlamaya başladı.

BrainFree

BrainFree

Üye
çinli çünkü :d:

61semih

61semih

Üye
ne cınlı ne amerıkalı o tayvanlı.ama adamlar yapıyor hacıı
urun sonrası destegı tasarımı ve guclu donanımıyla en onemlısıyse androidle şahlanmış bir marka.arayuz olarakta htc nın ustune yok ah şu sense yokmu :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tayvanlı cep devini o meşhur pil sorunları ünlü etti:)şaka bir yana güzel cihazlar yaptı,hele o htc hd2 çok güçlü bir cihaz,farklı birkaç işletim sistemi yüklediler ona

tempestshine

tempestshine

Üye
Taylandlı HTC :yuru Tam film izlemelik ekranı var telefonun :yuru

mstf_l

mstf_l

Üye
ne cinli ne amerikalı tayvand lılar ve unutmadan tayvandlıların kalite yemini vardır

y n s c n

y n s c n

Üye
Tayland göçmenimiydi yahu.. :s Yoksa tam tersimi.

william75

william75

Üye
Ben sevemedim Htc'yi. arkadaşım aldı kutusundan aldı aylarca uğraştı sonra mahkemelik oldu, onunla ilgili şikayet yazmak için şikayet sitelerinden birine girdik bayağı insan şarj sorunundan ve teknik servisin ilgisizliğinden yakınıyor. Ondan beri de hiç ısınamadım.

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben c3'ü alırken bize satan adamda HTC vardı.Onu görünce wooow dediğimi hatırlıyorum.Ondan önce HTC diye bir şey hiç duymamıştım :hmmm

Jrcan1

Jrcan1

Üye
    Konu Sahibi
Bende HTC ismini daha önce hiç duymamıştım.Son zamanlarda bizim buralarda pek popüler oldu

Lenneth

Üye
Kaliteli :)

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
HTC king hacı :yuru

tempestshine

tempestshine

Üye
adamlar yapıyo abi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt