htc my touch 4g konusunda yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bicer79

Üye
    Konu Sahibi
htc my touch 4g konusunda yardım
merhaba htc nin bu telefonunu kaçak olarak satan bir yerden almayı düşünüyorum adam garanti olarak kendini gösteriyor ( yıllardır dükkanı var ) telefona root yaptıklarını ve türkiyede istediğim gibi kullanabileceğimi söyledi fiyat olarakta taksitli 900 tl istiyor acaba bu koşullar altında almak mantıklımı kullananlarınız varmı bu telefondan yada root denen işlemi yapmak telefona zarar veriyor mu ???

by*cambaz

Üye
bnce 900 lira ona vereceğine git kaçak satılmayan bi model al 100 150 daha kat lg optimus black al

ama bnce

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
merhaba htc nin bu telefonunu kaçak olarak satan bir yerden almayı düşünüyorum adam garanti olarak kendini gösteriyor ( yıllardır dükkanı var ) telefona root yaptıklarını ve türkiyede istediğim gibi kullanabileceğimi söyledi fiyat olarakta taksitli 900 tl istiyor acaba bu koşullar altında almak mantıklımı kullananlarınız varmı bu telefondan yada root denen işlemi yapmak telefona zarar veriyor mu ???
4g telefonlarda t-mobile hattını öneririm türkiyedeki operatörlerin hiçbiri 4g destekli deil yani çok sorun yaşarsın onun yerine adam akıllı kaçak olmayan bişey al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt