htc m8 android çöktü

Sponsorlu Bağlantılar

sorry3131

Üye
    Konu Sahibi
htc m8 android çöktü
Merhaba,
Htc M8 telefonum bugün kilitlenip dondu, ve güç düğmesiyle ses açmaya basarak resetledim. Artık HTC yazısıyla beyaz ekranda kalarak donmaya başladı factory reset denedim o da lolipop uygulamaları güncellerken 1 / 249 optimizing app. yazan ekranda farklı farklı sayılarda donup bir türlü bitirmiyor.
Recovery mod'a girip wipe cache wipe factory reset denedim yine farklı farklı rakamlarda donup kalıyor.
Ne yapmam gerekli?
Hiçbir rom vs. yüklemedim orjinal yazılım kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

foreverthe

foreverthe

Üye
Yeniden stock rom flashla

sorry3131

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapacağım anlatabilir misiniz? birde cihazım garanti disi kalir mi?

foreverthe

foreverthe

Üye
Yok kalmaz. HTC One M8 stock rom atma yazarsanız çıkar hocam resimli anlatım. Stock rom atmadan önce şunu dene bir

sorry3131

Üye
    Konu Sahibi
Kurulum yapılırken donuyor htc yazısında donuyor yada upgrading 1/246 yazarken belli sayılarda durup kapanıyor.
Daha sonra açılıp 1/ 156 gibi yazıyor atlaya atlaya bitirdi ancak hatalarla açılıp bana kullanmaya müsade etmiyor.

foreverthe

foreverthe

Üye
Kurulum yapılırken donuyor htc yazısında donuyor yada upgrading 1/246 yazarken belli sayılarda durup kapanıyor.
Daha sonra açılıp 1/ 156 gibi yazıyor atlaya atlaya bitirdi ancak hatalarla açılıp bana kullanmaya müsade etmiyor.
Dediklerimi yaptınız mı ?

sorry3131

Üye
    Konu Sahibi
evet yaptım ondan sonra böyle oldu zaten

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt