HTC Leo / Fiyatı / Özellikleri / Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC Leo / Fiyatı / Özellikleri / Resimleri

HTC, yaklaşık bir ay önce tanıtımını gerçekleştirdiği Leo adlı modelini, bugün satışa sundu. HTC Leo’nun detaylarını ve özelliklerini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Henüz Türkiye’de satışa sunulmayan HTC Leo, Avrupa’da satışa sunuldu. Dokunmatik ekranlı HTC Leo’da, Microsoft’un Windows Mobile 6.5 işletim sistemi kullanılmış. Şık tasarıma sahip olan cihazın ön plana çıkan özellikleri şöyle;

• GSM/EDGE ve çift bant HSDPA (900/1200 MHz),
• 4.3 inç genişliğinde, 480 x 800 piksel çözünürlüğüne sahip dokunmatik ekran,
• WiFi, GPS ve A-GPS,
• 5MP çözünürlüğünde otomatik odaklanmalı kamera (güçlendirilmiş çift LED flaş),
• Qualcomm'un 1 GHz işlemci,
• 121 x 67 x 11 mm boyutlarında,
• Işık ve yakınlık sensörleri,
• 512MB flaş bellek ve 320MB RAM,
• 3G desteği,
• Müzikçalar (3.5mm kulaklık jakı),
• 1230 mAh Li-Ion batarya,

Cihazın Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı hakkında hiçbir bilgi verilmedi.

selimarhan65

Üye
herhalde enine en uzun yada en kalin telefon bu olsa gerek 67mm. iphone bile kalin gelirken bu ondan cok daha kalin, artik 2elle tutulur herhalde ;)

Ozan

Ozan

Admin
Telefonun boyutları hayli geniş evet o yüzden ne kadar kullanıslı olur bilinmez fakat özellikleri göz dolduruyor..

arslansem

arslansem

Üye
Duruşu şık.Özellikleri de bayağı iyi :oke:

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Ürün daha ne tanıtıldı ne satışa sunuldu. :) Özellikleri de spekülsyon şeklinde hala. (Hoş, inşallah özellikleri doğrudur.) Hatta 2 farklı resim var nette Leo olduğuna dair.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ürün resmi olarak duyuruldu, spekülsyon yok Reis.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
O zaman anasayfasında olmaz mıydı?

Hero ile isim karışıklığı olmuş olabilir.

cumhur50

Üye
acaba windows 98 kurabilirmiyiz yok pardusun ilk serileri daha iyi yakısır :D Birileri HTC'yi tutsun adamlar ucuyor

senol1001

Üye
htc hd kullanıyorum çok başarılı leo illaki dahada başarılıdır inanaıyorum geniş ekran harika leo dahada harikadır diye düşünüyorun htc sevenler nasip olsun inşallah :)

ısland

Üye
ya bu htc ler çok güsel gözüküyor

Üst Alt