PriZm Üye HacKLess' Alıntı: Benimki açtı ali naber la bana sorucan bu işleri Genişletmek için tıkla ...
.Behzat Ç. Üye Konu Sahibi emeğe saygı beğenin bari yav beğeni sayısı 31de kalmış yardımlarınızı bekliyorum
CanKartaL Emekli Yönetici ~N.A.W.Y~' Alıntı: Internet Explorer,Firefox,Chrome'da denedim hepsinde bu ekranda kalıyor Genişletmek için tıkla ... Bu ekranda bekletiyor biraz. Bir de facebook için gerekli izinleri verdin mi? Haber kaynağı iznini vermezsen çalışmıyor, malum ordan veri toplaması gerektiğinden.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Internet Explorer,Firefox,Chrome'da denedim hepsinde bu ekranda kalıyor Genişletmek için tıkla ... Bu ekranda bekletiyor biraz. Bir de facebook için gerekli izinleri verdin mi? Haber kaynağı iznini vermezsen çalışmıyor, malum ordan veri toplaması gerektiğinden.
.Behzat Ç. Üye Konu Sahibi bidaha bişey paylaşmıcam android bölümünde bune ya herkez çok güzel falan yorumlar yapmıs 2 kişi falan beğenmiş
bidaha bişey paylaşmıcam android bölümünde bune ya herkez çok güzel falan yorumlar yapmıs 2 kişi falan beğenmiş
Jelly_Bean Üye Gerçekten güzelmiş. - - - Eklendi - - - rapperchild' Alıntı: beyler sensation xe lite alıcam düz xe'den ne farkı var? Genişletmek için tıkla ... LTE yazısı bulunan telefonlar 4G destekliyor.Daha farklı yönleride vardır fakat tek bildiğim bu.
Gerçekten güzelmiş. - - - Eklendi - - - rapperchild' Alıntı: beyler sensation xe lite alıcam düz xe'den ne farkı var? Genişletmek için tıkla ... LTE yazısı bulunan telefonlar 4G destekliyor.Daha farklı yönleride vardır fakat tek bildiğim bu.
Jelly_Bean Üye Jack-Sparrow' Alıntı: güzelse beğensene oğlum Genişletmek için tıkla ... Önemli olan beğenmek değildir,teşekkür yazmaktır yeğen
Jack-Sparrow' Alıntı: güzelse beğensene oğlum Genişletmek için tıkla ... Önemli olan beğenmek değildir,teşekkür yazmaktır yeğen
MrFinito Üye Jelly_Bean' Alıntı: Gerçekten güzelmiş. - - - Eklendi - - - LTE yazısı bulunan telefonlar 4G destekliyor.Daha farklı yönleride vardır fakat tek bildiğim bu. Genişletmek için tıkla ... lte değil kardeşim lite, kulaklık vermiyolarmış tek fark
Jelly_Bean' Alıntı: Gerçekten güzelmiş. - - - Eklendi - - - LTE yazısı bulunan telefonlar 4G destekliyor.Daha farklı yönleride vardır fakat tek bildiğim bu. Genişletmek için tıkla ... lte değil kardeşim lite, kulaklık vermiyolarmış tek fark
Mobilator Emekli Yönetici rapperchild' Alıntı: lte değil kardeşim lite, kulaklık vermiyolarmış tek fark Genişletmek için tıkla ... kulaklıkta en az 100 lira eder yanlız
rapperchild' Alıntı: lte değil kardeşim lite, kulaklık vermiyolarmış tek fark Genişletmek için tıkla ... kulaklıkta en az 100 lira eder yanlız