Web Tarayıcı HTC Internet v7.1.2515232157

Konu Sahibi
HTC Internet v7.1.2515232157

Htc cihazlarında bulunan web tarayicisidir Android 4.4+ gerektirir.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Tepkiler: ÇaRşI 2387
Denedim kullanisliya benziyor

Tepkiler: Bahadir_fb

karansa

Üye
Teşekkürler.

.N3Xu5.

Üye
cihazınız bu sürümle uyumlu degil diyor 4.4.2 yüklü lg g3 beat *

.N3Xu5.

Üye
aga güncelledimde pek stabil depil ya cok bugları var ve takılma cok 5.1 gelirse o zaman güncellerm anca bide rootluyorumya o yüzden kitkatta kalmak daha mantıklı oluyor xposed lazım

Konu Sahibi
aga güncelledimde pek stabil depil ya cok bugları var ve takılma cok 5.1 gelirse o zaman güncellerm anca bide rootluyorumya o yüzden kitkatta kalmak daha mantıklı oluyor xposed lazım
Bende yeni cihaz aldım g3 çekmecede duruyor o yüzden stabil mi değilmi pek inceleyemedim
Xposed lollipopta çalışıyor

.N3Xu5.

Üye
biliyorumda benim telefon türkiye üretimiya yabancı romlar atılmıyor o yüzden kendime özel recovery yapmam lazım rootlamayı bile ilk ben buldum konumu donanımhaberden calmıslar felan nexus 5 den böyle telefonkolik oldum herseyi riske alarak yaptım zamanında azmı hardbrick etmedim nexus 5 i

Konu Sahibi
Root linkinide eklede belki lazım olabilir

.N3Xu5.

Üye
aga sans eseri yaptım purple drakeyi bildigin upload sitesi varsa söyle upload edim anlatımınıda yaparım

.N3Xu5.

Üye
tamam agaama nexus 5 i özledim suan bu forum canlanırdı sayemde cyanogen moda felan yei şeyler ekliyor olurdum nerde nexus 5im teknosadaki şerefsizler 2.el olarak sattı hakkım haram olsun

Konu Sahibi
tamam agaama nexus 5 i özledim suan bu forum canlanırdı sayemde cyanogen moda felan yei şeyler ekliyor olurdum nerde nexus 5im teknosadaki şerefsizler 2.el olarak sattı hakkım haram olsun
Bende lg ye ısınamadım Samsung daha kullanışlı
O yüzden bildiğin cihazdan şaşmayacan sonra pişman oluyor insan

.N3Xu5.

Üye
suana kadar lg kullandım memnunum ama nexus 5 im 55 derecenin üstüne cıktı bi yandan iyiki kurtuldum diyorum googlenin yaptıgı telefona el sürmem bidaha full kronik sorunu var neyse daha rahatsız etmiyim su telefonu rootladım ayar çekim az kolay gelsin