htc incredible s kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milestone

milestone

Üye
    Konu Sahibi
htc incredible s kampanyası
arkadaşlar benim bu kampanya ile ilgili sorum olacak, yanıtlarsanız çok sevinirim.
7 yıldır daimi olarak kullandığım faturalı hattım var, bu kampanyadan yararlanmak için bugün avea'ya gittim, orda çalışan arkadaşlar kontrol için adımı ve numaramı istediler verdim,kontrol ettiklerinde hattın müsait olmadığını söylediler,bu durumla daha önce bundan yaklaşık 2ay önce yine aveanın nokia n8 kampanyasında karşılaşmıştım ozaman pek üzerine düşmemiştim.

Bugün avea merkezi aradım,telefona cevap veren bayan son 6 aylık faturaların ödeme tarihine baktıklarını 2ay önceki faturamın son ödeme tarihinden 7gùn sonra ödeme yapıldığını söyledi. Durumumu izah ettim ama pek yardımcı olmak istemedi sanırım ve kapatmak zorunda kaldım.

Sizden ricam baştada dediğim gibi 7yıldır avea kullanıyorun,birkaç ivedi olay dışında faturalarımı hiç geciktirmeden yatırdım, ve bu kampanyadan yararlanmak istiyorum,ne yapabilirim, aveadan kiminle irtibata geçmem gerekir

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Pooodolski

Pooodolski

Üye
İstediğini yapmazlarsa hattını kapatacağını söyle isteğin gerçekleşir hemen :oke:

milestone

milestone

Üye
    Konu Sahibi
Pooodolski

Pooodolski

Üye
Müşteri hizmetleri ile temasa geç durumunu anlat aksi takdirde başka operatöre geçeceğini söyle. Kabul etmeseler bile çat dye kapat telefonu hattını kullanmaya devam et :D

milestone

milestone

Üye
    Konu Sahibi
Müşteri hizmetleri ile temasa geç durumunu anlat aksi takdirde başka operatöre geçeceğini söyle. Kabul etmeseler bile çat dye kapat telefonu hattını kullanmaya devam et :D

geçtik hocam,, adamlar nuh dedi peygamber demedi,,, işin ilginç yanı yaşadığım yerdeki tüm büyük avea bayilerine gittim ben daha birşey demeden bana "müşteri hizmetleriyle bağlantıya geç, geçenlerde bir müşteri aradı hattı kapttırırım dedi,çat diye adamın işini gördüler" diye kaç hikaye dinledim sayısını unuttum, bende bu gazla aradım aveayı, sınırı aşmadan tatlı sert bir şekilde durumu anlattım, neticede 1 fatura sadece son ödeme tarihinde itibaren 7 değilde 9 gün sonra yatmış bütün olay bu...Sonuç olarak 8 yıldır kullandığım 2 hattımıda turkcelle taşımak için başvurdum,vesile oldu enazından hiç pişman değilim,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt