Htc incredible s almayı duşunuyorum,önerileriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cres557

Üye
    Konu Sahibi
Htc incredible s almayı duşunuyorum,önerileriniz?
Htc incredible s i arkadaşimda gordum we çok hoşuma gitti.telefonu önerirmisiniz,performansı nasıl?htc ve android hakkında çok bilgili değilim,özellikle bu cihaz hakkında bilgilendirirseniz sevinirim

performansı filan baya düşük ve artık eski bir telefon ki böyle olmasına rağmen oldukça pahalı. buyur alternatifler:

-xperia sola 900
-evo 3d - galaxy s advance 1000
-htc sensation xe - samsung galaxy s2 1300

bu telefonlardan birini alırsan pişman olmazsın. fakat incredible s bayağı eskimiş ve oldukça pahalı + hızı düşük bir telefon. o telefonu 2009-2010 yılında alacak olsaydın önerirdim.

- - - Eklendi - - -

bu arada avatar n-gage... hala duruyomu n-gage'ler ya chip dergisinde üretilen 6milyon n-gage'in yanlıazca 1milyonunun satıldığını gerisinin raflarda toz topladığını okumuştumda

İncredible S yerine çok daha telefonlar alabilirsiniz. Gerçekten o telefon günümüz teknolojisine göre eskidi. Sony Xperia Sola yada bütçeniz yeterse Samsung Galaxy S2 alabilirsiniz

cres557

Üye
    Konu Sahibi
N gage duruyor tabiyki benim çok hoşuma gitti telefon butçemd sınırlı olduğu içn 500e werecekti alaym mi almayaym mi çok kararsz kaldm ya onu yada e72 alacağm:S

N gage duruyor tabiyki benim çok hoşuma gitti telefon butçemd sınırlı olduğu içn 500e werecekti alaym mi almayaym mi çok kararsz kaldm ya onu yada e72 alacağm:S
O zaman alın E72 ile kıyaslanınca alın diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...