Sıfırı kaç lira?
Galiba oyleydi bende bilemeyecegim simdi
darqflam3s ya seninde basin sagolsun...
Bana bir telefonu kullanamiyorsun derlerdi ama hic bu hale getirmedim. Demekki sorun telefondaymis![]()

tam olarak bilmiyorum ama arkadaşım bunu 750 tl civarlarında almıştı. tabi ikinci elini...
neyse bir araştırayımneyse bir araştırayım
htc hd7 den bahsdiyorsanız onun için spl var bootloader kilidini açıp custom romlarla cihazı unlock yapabilirsiniz ve daha sonra bir sürü uygulama ve sistem dosyası yükleyebilirsiniz örnek olarak wph tweaks bt file transfer gibiya araştırmadan önce söyleyimde çokta kullanışlı diil. (tabi benim gibi telefondan beklentileri çok olan birisi için.d) hani böle oyun oynarsın film müzik flan tm ama içine yazılım atyım yok flash lıym olmadı rom flan o işlere gelmez bu telefon..

Aynı şeylerden bahsettiğimizi sanmıyorum. Ben n900 gibi bi telfnla kıyasladım. yanı çift işletim sistemiyle çalışabilme. Kendinden bootlu bi telfn. yada sıklınca farklı sistemler kullanma gibi. gerçektn telefonu amacının çok dışında kullanan biriyim. (bu cümlede fesatlık aramayın
htc hd7 den bahsdiyorsanız onun için spl var bootloader kilidini açıp custom romlarla cihazı unlock yapabilirsiniz ve daha sonra bir sürü uygulama ve sistem dosyası yükleyebilirsiniz örnek olarak wph tweaks bt file transfer gibi![]()

)Aynı şeylerden bahsettiğimizi sanmıyorum. Ben n900 gibi bi telfnla kıyasladım. yanı çift işletim sistemiyle çalışabilme. Kendinden bootlu bi telfn. yada sıklınca farklı sistemler kullanma gibi. gerçektn telefonu amacının çok dışında kullanan biriyim. (bu cümlede fesatlık aramayın)
: valla htc nin wm li cihazlarına android kuruluyordu ama buna olur mu bilmem
neyse mevzu o değil de merak ettim telefonu ne yaptınız?ya araştırmadan önce söyleyimde çokta kullanışlı diil. (tabi benim gibi telefondan beklentileri çok olan birisi için.d) hani böle oyun oynarsın film müzik flan tm ama içine yazılım atyım yok flash lıym olmadı rom flan o işlere gelmez bu telefon..

Ben bu mesajina istinaden o cevabi yazdim bu telefona da rom flash tweak root atabilirsiniz demek istedim fesatlik bizim kalbimizde yok ki dilimizde olsun![]()

n9 da da aynıydı heralde bi ara android falan almış bsşını gidiyodu![]()
Yazık ya telefona...!!!!!![]()
aynen hünkarım 750 tl güme gitti