htc hd7 icin wp 7.8 ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
htc hd7 icin wp 7.8 ;)
HTC HD7 Windows Phone cihazı için Windows Phone 7.8 Beta ROM'u bugün yayımlanan var. XDA-Developer forum üyesi dotcompt OS sürümü 7.10.8835.35 ile bu ROM yarattı. Bu HD7 üzerinde çalışır ve hala herhangi bir Nokia cihazları ile çalışmaz, Jaxbot Bu yapı çalışma ve yeni bir başlangıç ​​ekranı var olduğunu doğruladı. Bu beta ROM denemeye hazırsanız, daha fazla bilgi için kaynak linki kontrol.

Kaynak: XDA

mobilim biri buna el atarsa cok iyi olur.belki baska wp sitelerinde nokia icinde haberler vardir. :)

Buda başka bir siteden translate ;)

Şok altında bu dosya, ancak korsan Dotcompt merak bir noktası üzerinde başardı önde gitti Windows Phone 7.8 bir saygıdeğer HTC için bir Nokia telefona (erken inşa) HD7 .

Tüm ROM'lar gibi, bu henüz yaygın olarak sınanmış gerçeği dahil çok dikkat etmesi gereken bazı noktalar ve şeyler vardır, ama ROM artık canlı ve indirilmek üzere hazır. Çoğunlukla, sadece yeni bir Başlangıç ​​ekranı olsun gibi görünüyor ama bunu söylemek için çok erken.

Salınımı üzerindeki Dotcompt notları oldukça özeldir ve yeni bir işletim sistemi için HD7 yanıp istekli iseniz, oldukça vahşi bir yolculuk olmalıdır:
• OS Sürümü: 7.10.8835.35
• SADECE HTC HD7 (Ben en kısa sürede ben bazı serbest zaman var gibi diğer cihazlara bağlantı noktası için çalışacağız) İÇİN
• Mevcut diller: sadece İngilizce
• Artık yeni Windows Phone 8 Başlangıç ​​Ekranı olabilir.
• Ben düzgün test etmedi, ben sizinle paylaşmak için bir acele oldu.
• Elbette, bazı şey yok Nokia Cihazlar özel olarak, işe olmayabilir Microsoft Beta Yapı hala.
• Pazaryeri çökebilir itibaren biz WP 7.8 kernel.dll kullanırsanız çizme ve muhtemelen en 3d parti uygulamalar olmaz çünkü Rom, bir Nokia cihazından atılmış ve Tango 12180 dayanmaktadır.
• Rom neredeyse dokunulmaz, bu o kilidi veya (şimdilik) köklü ve homebrew uygulamalar çalışmaz tam olmadığı anlamına gelir. Sadece bir kaç Deepshining özelleştirmelerin sahiptir.
• İsterseniz hep WP7.5 Rom geri yanıp sönebilir.

Tabii ki biz emin değilseniz onun Dotcompt WP7.8 (ki bitmemiş büyük olasılıkla) veya o HD7 için üzerine noktası kadar ileri gitti ki ellerini almak başardı daha da şaşırtıcı.

Diğer Windows Phone bu isteyenler için, biz diğer 'şefler' pick up ve sadece bunu daha önce sadece bir zaman meselesi olduğuna eminiz.

Kaynak: XDA Formlar ; Ayrıca Jaxbot Windows Phone Hacker almaya bakın burada

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Google Translate yasaklansın artık:ağlarım:
:DŞaka bir yana sağol.Pek anlaşılmıyor ama:kop:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt