hTC hd7 de wp8 goruntulendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hTC hd7 de wp8 goruntulendi

Son gunlerde wp7.8 ve wp8 uzerine bir cok spekulasyon dolaşiyor. Fakat bu sefer ki biraz farkli ve daha saglam bir iddia. Tabi bu iddia gercekse bugune kadar yapilan spekulasyonlar ve tartişmalar da boşa cikmiş oluyor. Her şeyden once wp8in guncelleme olarak mevcut cihazlara verilmesi imkansiz degil. Tabi daha yuksek donanimli cihazlarda verecegi performansi vermese de mevcut cihazlar arasinda lumia900 titan2 gibi guclu donanima sahip cihazlar da bu yazilimi caliştirabilir. Ve bugun ortaya cikan goruntuler wp8in htc hd7 de caliştigini gosteriyor.

• Beğen
Tepkiler: zorbaa ve Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler Alikemal,ama görüntüler yokmu:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ekledim

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Ben en başından beri buna inanıyorum Lumia 900 ü Nokia sıkıştırması ile Wp 8 siz bırakmazlar.
Wp8 i lumia 900 gibi yüksek cihaza (yada cihazlara htc den varsa bilmiyorum böyle bir cihaz) verecekler.
Ama sonrada şuana kadar çıkan wp li telefonlara verilmeyecek bir sürüm gelir. (8.5 8.1 8.3 yada herneyse)

rapman

rapman

Üye
illaki kaldırır fakat wp8 işletim sisteminin yazılım'ı tek çekirdekli telefonlara uygun hazırlanmamış demek ki..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sistem tek cekirdek icin hazirlanmamiş olabilir veya başka bir şey de olabilir ama microsoftun sitesine gonderilen onbinlerce mesajin da etkisi olucaktir diye duşunuyorum.

- - - Eklendi - - -

AppHub hesabını kontrol eden bir geliştiricinin uygulama yükleme geçmişi listesinde HTC HD7 üzerinde çalışan Windows Phone 8.0.9727 sürümünü görmesi üzerine yayılan bu son haber herkesi şaşırttı. Ayrıca bu listede HTC Surround ve HTC Trophy‘nin farklı Windows Phone 8 yapıları ile yer alması da habere sonradan eklenen detaylar arasında

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
sistem tek cekirdek icin hazirlanmamiş olabilir veya başka bir şey de olabilir ama microsoftun sitesine gonderilen onbinlerce mesajin da etkisi olucaktir diye duşunuyorum.

- - - Eklendi - - -

AppHub hesabını kontrol eden bir geliştiricinin uygulama yükleme geçmişi listesinde HTC HD7 üzerinde çalışan Windows Phone 8.0.9727 sürümünü görmesi üzerine yayılan bu son haber herkesi şaşırttı. Ayrıca bu listede HTC Surround ve HTC Trophy‘nin farklı Windows Phone 8 yapıları ile yer alması da habere sonradan eklenen detaylar arasında

O zaman bir umut var halen.Ben gene de nolur nolmaz,baba parası kıymetlidir deyip wp8'i bekleyim.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt