HTC HD3 : Gelecekteki iPhone 4G Katili! ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC HD3 : Gelecekteki iPhone 4G Katili! ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )
Son günlerde ürettiği akıllı cep telefonlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran HTC firmasının, HD serisinin 3. sürümüne ait bilgiler bugün internet ortamına sızdırıldı. Amerika Birleşik Devletleri kökenli, HTCPedia.com sitesinin sızdırdığını iddia ettiği teknik detayları ise önem sırasına göre şöyle sıralayabiliriz;

• Windows Mobile 7 İşletim Sistemi,
• 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera,
• 1.5 GHz saat hızında Qualcomm Snapdragon işlemci,
• 1 Gigabayt RAM,
• 1 Gigabayt ROM,
• 4.5 inç genişliğinde çoklu dokunmatik bir ekran ( 1280x800 piksel ),
• 32 Gigabayt’a kadar MicroSD kart desteği,
• 16 Gigabayt dâhili bellek,
• Bluetooth / WI-FI / WI-MAX,
• 3.5 mm jak girişi, HDMI ve 1800 mAH batarya,

( Tasarımda, önceki sürümlerdeki gibi farklılık olmaması bekleniyor. )

2010 yılının sonlarına doğru, yani iPhone 4G ile birlikte satışa sunulacağı tahmin edilen cihazın iPhone 4G katili olabileceği düşünülüyor.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
woooo bu ne yaa pc mi :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
I-PHONE bir trenttir.artık değil windows mobile7 microsoft windows 7 de kurup piyasaya sunsalar yine I-PHONE u öldüremezler.Atı alan üsküdarı geçmiş artık. Aple-Iphone Başı çekiyor diğerleri onun arkasından sıralanıyor

maleguard

maleguard

Üye
konu başlığına katılıyorum htc bu sefer mükemmel iş çıkarmış :oke:

selim 000

Üye
fiyatı demişsiniz ama ben fiyat göremedim nerde acaba?

lazo611

lazo611

Üye
İşletim sisteminde ıphone'u geçemez ama diğer özellikleri ıphone'u mahvedecek...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bekleyip göreceğiz.Yurt dısında ne olur bilmem ama yurt içinde doğu bankda telefon özelliği olmayan(hat falan takılamayan) ı phone çakmalarına sırf dokunabilmek için 1.5 bin tl(eski paralya 1.5 milyar) bayılanalr IPHONE 4G dört gözle değil 8 gözle bekliyordur

nihatözdemir

Üye
1,5 GHz miiiiii (A) fiyatı ne kadarmış?

ciko6189

ciko6189

Üye
iphone o kadar parayı nasıl verirler

param olupda alıcam tek tel markası htc dir
htc yaygınlaşamıyor çünkü fiyatı biraz tuzlu ve kampaya yaparsa nokia gibi yayılabilir
işlemci ram :D cihaz uçuyor resmen

egenokia

egenokia

Üye
1 milayrın altında bi fiyata piyasaya cıkarsa iphoneu oldurur bu telefon. iştağam kabardı ya bu ne bole:D

kocar_1

kocar_1

Üye
iyyi oldu fiyat iyi olursa inş alırız süper görünüyor

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Şimdiden paraları biriktirelim :P :D

sercanserhat

sercanserhat

Üye
karsed htc nin en son modeli fotograftaki hd2 yani..1500 tl fiyati ve zaten yeni cikacak olanin da onun altinda olasi beklenemez demi:) cünki kendi özelliklerini de yari yariya gelistimisler elefonun...

yusufzihas

yusufzihas

Üye
bir diamond kullanıcı olarak htc dışında telefonu elime sürmem; teknik olarak mükemmel özellikler ve yeni bir işletim sistemi 7 ile daha uygulanabilir olacağını düşünüyorum. multisense yi daha iyi kullandıklarından satış oranları baya yüksek olackatır. tek sorun geniş ekrana sahip olması 4.5 inch kullanılabilirin dışına çıkacak.
bakalım bekleyelim görelim ama hd2 almıyacağım kesinleşmiş oldu :)

Aziz™

Üye
bu ne arkadaş ya 1 gb ram ha gerçekten mükemmel bir iş.fiyatı kaç bin dolar acaba:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu ney ya bütün firmalar iphone katili diyor kendine..yapamıyorsanız,iphone gibi olamıyorsanız bari susun..

Aziz™

Üye
zaten özellik olarak bu telefon daha iyi ama işletim sistemi ve uygulama bakımından asla iphone ile yarışamazlar bile

zirk32

zirk32

Üye
valla o kadar nokia kullandım yeni telefonum iphone olcak heralde diyordum ki bunu gördüm :D ama yinede elime alıp kurcalamadan iphonedan daha iyi olacağına inanmam yok abi iphone bir numara yahu

geneluye

geneluye

Üye
Beyler bunun hızı bilg imden çok ayrıca olsa olsa iphone bunun katili olmaya layık görülebilir Bu tür iPhone 4g veya HD3 gibi şeylere inanmamak lazım aslında neden hiç bilgi görmüyoruz ki. Yalan olma olasılığı yüksek beyler

delikadir173

Üye
slm htc de taklitçiymiş yav yada bu tel hakkında bu bilgileri veren kişi motorolanın korede sattığı motoroi modelinin özelliklerini alıp htc ye yamamış
bu saydıklarınızın çoğu motorola motoroide var zaten

Üst Alt