HTC HD2'ye CyanogenMod 10 Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC HD2'ye CyanogenMod 10 Geldi
HTC'nin yaklaşık 3 senedir piyasada olan ve hala geliştiricilerin bir numaralı cihazlarından biri olan HD2'ye, Androi 4.1.1 tabanlı CyanogenMod 10 Alpha çıktı.

HTC'nin 2009 yılında piyasaya sunduğu, Windows Mobile işletim sistemli HD2 modeli firmanın uzun süre en çok sevilen modellerinden biri olmayı başardı. Windows Mobile'ın yanı sıra Windows Phone ve Android işletim sistemlerini çalıştırabilen telefon, geliştiriciler sayesinde pek çok yeni modelden daha güncel kalmayı başardı.

Hala pek çok yazılım geliştiricinin hobi cihazı olarak elinde tuttuğu HD2'ye ICS'ten sonra Android 4.1.1 tabanlı CyanogenMod 10 da geldi.

Qualcomm'un 1 GHz hızında çalışan QSD8250 işlemcisi ve Adreno 200 GPU'sunu kullanan akıllı telefon, 448 MB RAM'i ve 512 MB ROM'u ile hala bu konfigrasyonlarla Jelly Bean gibi üst seviye Android sürümlerinin çalışabileceğini bizlere kanıtlıyor.

Geçtiğimiz günlerde HD2 için çıkan ve bazı bölümlerde hata alan Jelly Bean ROM'undan sonra, XDA'deki sportsstar89 adlı geliştirici CyanogenMod 10 tabanlı gayrı resmi versiyonu HD2 için portladı.

Alpha aşamasında olan gayrı resmi CyanogenMod 10 sürümünde WiFi ve Kamera henüz çalışmıyor. Pek stabil olmayan ROM'u denemek isteyenler buradan indirebilirler.

:: Pek çok üst seviye cihaza güncelleme vermeyen firmalar, böyle örnekleri görmüyorlar mı?

Alıntı: sdn

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

cyber

cyber

Üye
ne telefonmuş ya

doctorrr

doctorrr

Üye
vay anasını bee :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Telefona ne atsan çalışıyor :D

doctorrr

doctorrr

Üye
tuhaf :hmmm

Del Rey

Del Rey

Üye
Olmus bir HTC telefonu ornegidir. Tebrik ediyoruz.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tebrikler diyorum ne diyim ki daha ;)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
60 fps destekliyor mu?:D

Symbianize

Symbianize

Üye
acaba s60v3 kuruluyomu :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt