HTC HD2 T8585 ve NOKIA N8 le takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknopat

teknopat

Üye
    Konu Sahibi
HTC HD2 T8585 ve NOKIA N8 le takas
iyi akşamlar arkadaşlar herkesin kendine göre görüşlerini almak istiyorum....

NOKIA N8 HTC HD2 T8585 le takas olur mu sizce ???

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Konunun yeri yanlış, fakat tahminimce olabilir.

teknopat

teknopat

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim kusura bakma konuyu yanlış yere açtık ;) olur mu sence geleceği olan bi telefon mu sence gelişir mi?

deniz-17

deniz-17

Üye
arkadaşım teknoloji denen velet sürekli yenilenen bir şey hangi cihaz olursa olsun eskir n8 gelişirmi duyduğumuz< haberlere göre gelişecekmiş.ha sen htc yi de alsan bada os cihazıda alsan 3 ay sonra senin cihazın gündemi geriden takip eder onun için özelliklere bak seni idare edecek bişi al

• Beğen
Tepkiler: n000k
teknopat

teknopat

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kardeşim bi kamerası düşük 5MP onun müzik dinlerim falan wi-fi var HTC windows Mobile 7 geçer mi en önemlisi
...

karasahinemre

Üye
şarj konusunda nokia 3 e katlar hatta 4 e

teknopat

teknopat

Üye
    Konu Sahibi
Yani alınır bu tlf öylemi kardeşim

karasahinemre

Üye
hani müzik dinlerim demişssin ya htc ler gün aşırı şarj isteyen cihazlar ben tytn 2 kullandım 2 günde 3 kez şarj ediyordum cihazı n8 2 günde bir kamera usb on the go güzel özellikler ama uyguluma sayısı işlemci ram olarak bakacak olursak htc öne geçiyor burdan anlaşılmasın ki n8 yavaş ben daha takıldığını görmedim işletim sistemlerine göre donatılmış her iki telefonda kişisel tercihin hangisini istersen onu al derim arkasında durabileceğin bi karar ver belki 2 gün sonra bi güncelleme ile n8 daha güzel bi cihaz olabilir ya da beklentilerini hiç karşılayamaz kim bilir.. :)

--------------- Ekleme ---------------

Sağol kardeşim bi kamerası düşük 5MP onun müzik dinlerim falan wi-fi var HTC windows Mobile 7 geçer mi en önemlisi
...

hd 2 geçebiliyor diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt