Htc hd2 rom yüklerken gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LifeBlood6

Üye
    Konu Sahibi
Htc hd2 rom yüklerken gitti
Arkadaşlar telefona rom atılmıştı rom yüklüyken çok geç açılıyordu işletim sistemi windowstu. Android yüklemek istedim sıfırladım telefonu açınca siyah ekranda kırmızı yeşil yazılar çıktı.Bu sorun donanımsal mı yazılımsal mı acaba ve ne kadara nasıl tamir edilir tamir işleminden sonra stabilize şekilde kullanılır mı

jetgil

jetgil

Üye
Sorunun yazılımsal. Telefonu servise götür ;)

LifeBlood6

Üye
    Konu Sahibi
Peki ne kadara patlar evde kendim halledebilir miyim :) Bu konuda iyi bir arkadaş veya makaleyle...

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Aynı sorun bende de mevcut. Bende android yuklemeye çalışırken telefon gitti sadece açılış ekranında htc yazısı var ancak ne açılıyor ne kapanıyor oylece kalıyor yapacak bu konuda ne var bilen varmı?

SELCUKKAYA1981

SELCUKKAYA1981

Üye
Ben yardımcı olayım sıze beyler msn mı ekleyın cıhazın kaldıgı ekranı msnde cam da goreyım ok herseyın bır cozumu muhakkak vardır allahın ıznı ıle

----------Eklendi @ 21:43:47 ---------- Yazıldı @ 21:43:22 ----------

[email protected]

insurgency

Üye
yardmmmmmmmmm açma kapama ve ses kısma tuşuna basıldıgında loadingde kalıyor yardımmmm:(((((((((

murat3702

murat3702

Üye
android yukledim ama ara ara donmalar ve telefon gorusmelerinde problem yasadim

abdullaherdogan

Üye
Arkadaslar korkulacak bisey yok. Romu yükleyememissiniz. Servisle falan ugrasmayin. Birazcik kafanizi verin. Bende forumlardan ögrendim. Telefonunuza elektrik geliyor ekranda da birseyler cikiyorsa hic korkmayin. Bu kirmizi yesil sari da olabilir htc yazisi da olabilir. Yeterki ekran kara olmasin. Gerisinden korkmayin. cihaz cok rahat ayaga kalkiyor. Rom yükleme bölümlerinden gereken bilgiyi edinin. Herseyi yavas yavas sakin bir sekilde eksiksiz yaparsaniz hic bir sorun kalmaz. Cihazlariniz saglam.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
rom yüklemeyi yeniden deneyim.pc den yükleyin romu.korkacak birşey yok

mursud

Üye
ben de htc diamond kullaniyorum hemen hemen okudugum sorunlarin cogunu yasadim ben de.amma sorunlu tel cikdi bu htc ler

emre1628

emre1628

Üye
arkadaşlar ben de diamond 2 var androıd yüklemek istiyorum yardımcı olur musunuz?

emre1628

emre1628

Üye
arkadaşlar ben de diamond 2 var androıd yuklemek istiyorum bilen varsa yardımcı olur musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt