HTC HD2 için windows phone 7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

techtakip

Üye
    Konu Sahibi
HTC HD2 için windows phone 7


Akıllı telefonlar için yazılım geliştiren kullanıcılar, eski sürüm olmasına rağmen HTC HD2’ye Windows Phone 7 yüklemeyi başardılar.

Microsoft’un çok güvendiği mobil işletim sistemi Windows Phone 7 hakikaten de birçok testte Andorid’i geçmeyi başarmış durumda. Uygulama mağazasıyla ve tamamen farklı tasarımıyla ilgi çeken işletim sistemi için HTC, Samsung, Dell, LG gibi markalar telefon üretmiş ve pazara sunmuştu. Ancak HTC HD2 kullanıcıları telefonlarının işlemcilerinin 1GHZ olmasına rağmen neden Windows Phone 7 işletim sistemi için cihazlarına destek sunulmadığı için tepki göstermişlerdi. HTC ise yalnızca yeni modelleri Windows Phone 7 işletim sistemiyle sunacağını belirtmişti.



İşte yetenekli geliştiricilerin HTC’nin bu açıklamasıyla dalga geçer nitelikte olan çalışması. Videoda görüldüğü gibi HTC HD2’ye Windows Phone 7 yüklenmiş, üstelik çok ta stabil(kararlı) çalışıyor. Sanıyoruz ilerleyen günlerde geliştiriciler HD2 için bir rom hazırlayacak ve kullanıcılara sunacak.

kaynak:
 
  • Beğen
Tepkiler: omder


SilentOne

SilentOne

Üye
waybe...
 

rey3112

Üye
saol
 
twofan

twofan

Üye
sırf bu yüzden almaktan vazgeçmiştim :))
 

techtakip

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar htc hd2 ye windows phone 7 yükleniyor ve gayet stabil çalışıyor. Youtube 'da htc hd2 ile yeni çıkan htc hd7 nin windows phone7 karşılaştrması var htc hd2 daha hızlı çalışıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt