HTC HD2 android yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

dnzrdmfb

Üye
    Konu Sahibi
HTC HD2 android yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar HTC HD2 telefonuma android yüklü halde aldım 2. el.Çok geçmeden heryerden malesef uygulama durduruldu hataları almaya başladım.şarkı dinleyemiyorum,markete giremiyorum,aklınıza ne geliyorsa heryerden hata mesajları alıyorum ve uygulama kapatılıyor.sadece alo diyobiliyorum telefonla. bunun bir çözümü var mıdır .yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yeni bir ROM atmanız işe yarayacaktır.

dnzrdmfb

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapacağım hakkında bi link verebilirmisiniz .nette araştırıyorum bulamıyorum .yeni aldım telefonu zaten kullanamıyorum .teşekkürler

dnzrdmfb

Üye
    Konu Sahibi
peki bu verdiğiniz anlatımda windows sun üzerine android kurmayı anlatmışlar.ben android üstüne tekrar android kuracam değişen bişey olurmu

plesk66

Üye
peki bu verdiğiniz anlatımda windows sun üzerine android kurmayı anlatmışlar.ben android üstüne tekrar android kuracam değişen bişey olurmu

Birşey olmaz sorunsuz kurulur. Eğer telefonunuzda hali hazırda bir android romu varsa linkteki işlemleri uzun uzadıya yapmanıza gerek yok, yanı şu konuda anlatılanlar magdlr radio rom ve hsplyi ayarlanmıştır aldığınız kişi tarafından. O yüzden htc hd2ye uyumlu bir rom bulup hafıza kartınızın ana dizinine atın sonra telefonunuzu recovery modda başlatın(güç tuşu+volume up tuşundan magdlr boot ekranına gelirsiniz orda recovery seçeneğine gelip arama tuşuna basın) daha sonra karşınıza gelecek olan seçeneklerden install from sd card seçeneğine tıklayıp attığınız romun üzerine gelerek yine arama tuşuna basın rom yüklenecektir daha sonra telefonun reboot edin güle güle kullanın.

dnzrdmfb

Üye
    Konu Sahibi
dedğinizi yaptım fakat ilk ekranda nand kernel open failed hatası alıyorum ve magdlr boot ekranına geri dönüyor. telefon açılmıyor bir türlü .usb den bağlantı yapamıyorum pc görmüyor hiçbir şekilde

Takipçi Satın Al

Üst Alt