Htc hd2 almayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
Htc hd2 almayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum?
Arkadaslar turkcell kontratlı paketiyle htc hd2 almayı düşünüyorum 24*90 tl sizce doğru bi karar mı yardımcı olursanız sevinirim

frmgsm

frmgsm

Üye
eğer internete ihtiyacınız varsa doğru bir karar..Kampanya kapsamında alınan paket tutarına, yurtiçinde Turkcell’lilerle haftaiçi ve haftasonu geceleri konuşma (21.00-09.00 arası) ve 1000 SMS, 1 GB internet paketi ve HTC cihazı dahildir.
Bende E71 aldım 69*18 ay çok memnunum...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
htc hd2 çok hızlı ,ekranı çok büyük ve çok hassas, kamerası güzel bir telefon yalnız windos mobile 6,5 olddugu için insanın aklında soru işareti kalıyor...Çünkü windoeslara çok fazla uygulam imkanı olmuyor.Birde w.phone 7 çıkıyor acaba htc w.phone 7 güncellemesi çıkarırmı bilinmez...
Nokia gibi sürekli uygulamalarla işim olmayacak diyosan tavsiye ederim çok güzel telefon.(Taşıması hariç ekranı çok büyük)

goldrancer1

Üye
çok güzel telefon 2 aydır kullanıyorum ıphone a tercih ettim

sckns

Üye
telefon güzel fakat kontratlı almak yerine normal alım yapsan senin için daha karlı olur diye düşünüyorum çünkü telefonun değeri şu anda doğubank piyasasında 1250 tl civarı işlem görüyor.
ben iphone kullanıcısıyım ama sana nokia n900ü tavsiye edebilirim her yönüyle kusursuz duruyor.

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı aldım fikirleriniz için teşekkür ederim

kenancakir

Üye
neyi merak ediyorsun mesela telefon süper bişey ne ararsan var ve istedigin uygun programları yükleyebililiyorsun ben baya araştırdım sonunda htc hd2 aldım memnunum iphone dan fazlası var eksigi yok bence

screamingeagle

Üye
Merhaba bende HTC HD' almayı düşünüyorum türkcell kontratlı paket bence çok kazık ben turkcellden kontratsız paket alim diyorum ama turkcellden alanların cihazdan şikayeti oldukça fazla giibi geldi acaba büyük elektronik marketlerindenmi yoksa sirkecidenmi alim yardımcı olursanız sevinirim .
Saygılar

sal89

Üye
arkadasim bikere bilesin bu telefon iphhonela kiyas gotumez. 2 wm icin binlerce uygulama ve siteler var sikintin olmaz. ben win 7 icin rom yayinlayacaklar diye biliyorum ama yayimlamasalarda ustalar bi ilac bulurlar

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
kilit pls cihaz alınmış

utkuhamza

Üye
TURKCELL'in HTC TOUCH 2 telefon kampanyası ile 1 gb internet aldım 24 ay x 50 TL bulunduğunuz yerde 3g hizmeti yoksa yandınız. 2G ile internete girmek şimdiki normal internet hızını uçağa benzetirsek. bu cihazla kağnı arabası gibi internetten faydalanıyorsunuz. Telefonun klavyesi berbat. 2 gün telefonlara cevap veremedim, rehberden birini bulup arayamadım. bunlar önemli değil şebeke sorunu var uyduruk LG ile evin heryerinde şebeke var. HTC ile sadece bir odada elimi havaya kaldırarak kullanıyorum. Batarya 1 gün bile dayanmıyor. telefondan kurtulmak isteseniz 24 ay beklemeniz gerekiyor. Tek urtuluş 780 TL cayma bedeli ödeyip kurtulmak. Telefon bana kabus oldu. uykularım kaçtı en son 780 TL verip kurtuldum. Almadan önce ne olur iyi araştırın.....

twofan

twofan

Üye
memnunmusun varmı tavsiyen bende almayı düşünüyorum almalımıyım iphone la htc hd2 arasında kararsız kaldım

Üst Alt