Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
HTC HD Mini: 7 Nisan'da Raflardaki Yerini Alacak!
Geçen ay içerisinde tanıtılan HTC’nin HD Mini isimli modeli, çok kısa bir süreç içerisinde görücü önüne çıkartılacak. Özellikleriyle üst segmente hitap edecek olan cihazın, mini boyutlara sahip, şık tasarımıyla da oldukça konuşulacak gibi duruyor. Windows Mobile 6.5.3 işletim sistemini kullanacak olan cihaz, multitouch desteğine sahip kapasitif panellerle oldukça iyi bir performans sunan 480 x 320 piksel çözünürlüğündeki bir ekrana sahip.
( HTC HD Mini tasarımı ve özellikleriyle rakiplerine göz kırpıyor. )
Windows Mobile 6.5.3 işletim sistemi üzerine, HTC’nin arayüzü sistemi olan Sense’nin entegre olmasıyla birlikte cihaz çok farklı bir boyuta kavuşmuş. Bu hafta içerisinde mağazalara dağıtıma başlayacak olan cihazın, 7 Nisan tarihinde satışa sunulması bekleniyor. Cihazın fiyatının ise özelliklerine ve şık tasarımına göre oldukça düşük olmakla beraber 350 Dolar’a alıcı bulacak gibi duruyor.
( HTC HD Mini tasarımı ve özellikleriyle rakiplerine göz kırpıyor. )
Windows Mobile 6.5.3 işletim sistemi üzerine, HTC’nin arayüzü sistemi olan Sense’nin entegre olmasıyla birlikte cihaz çok farklı bir boyuta kavuşmuş. Bu hafta içerisinde mağazalara dağıtıma başlayacak olan cihazın, 7 Nisan tarihinde satışa sunulması bekleniyor. Cihazın fiyatının ise özelliklerine ve şık tasarımına göre oldukça düşük olmakla beraber 350 Dolar’a alıcı bulacak gibi duruyor.