htc hd 7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hsngul44

hsngul44

Üye
    Konu Sahibi
htc hd 7
slm Arkadaşlar ben bu
Htc hd 7'yi alacağım size şu sorum olacak buna 7.8 güncellemesi olacakmı olmazsa da buna türkçe yama buna şansım varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oncelikle cok guzel bir telefon. Bu telefona 7.8 guncellemesi teknik olarak gelicek iş sadece aldiginiz operatorun veya htcnin guncellemeyi verip vermeyecegi veya ne zaman verecegi. Arti olarak htc hd7 icin spl mevcut olup bootloader kilidi acilarak custom rom kurulabilir Turkce dil paketi ekleyebilirsin.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bence biraz daha beklemelisin işin acele değilse.

hsngul44

hsngul44

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız ve bilgilendirmeleriniy için teşekkür ederim ben bu hafta içinde tel almam gerekiyor Şimdi bi tel daha soracağımHtc titan 2 bundan istedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yorumlarınız ve bilgilendirmeleriniy için teşekkür ederim ben bu hafta içinde tel almam gerekiyor Şimdi bi tel daha soracağımHtc titan 2 bundan istedim

htc titan2 de guzel bir cihaz ama yurtdişindan bulabilirsin.

hsngul44

hsngul44

Üye
    Konu Sahibi
buldum alacagim bi arkadastan

serhat5415

Üye
hangi telefonu buldun fiyat nedir ?

hsngul44

hsngul44

Üye
    Konu Sahibi
benim teyze oğlu bi arkadaşında görmüş 1 ay olmuş pasaport kaydını yapmış ama kullanamıyormuş bana alacak gönderecek o teli 750 'ye anlaştı

HTC TITAN 2

Nasıl sizce iyimi tel felan ve türkçeyi nasıl yüklerim gerçi n900 kullanırken ıngilizce kullanıyordum 3 yıl boyunca lumia 900 alacaktım ama çok para idi bu parayı bile borç ala ala bir araya getirdim inşallah kazık yememişimdir fiyat konusunda

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şaka mi yapiyorsun 750 cok iyi fiyat abd'de lumia900 den pahali titan2. htc hd7nin fiyati bile daha pahali yani cok iyi fiyata almişsin hayirli olsun.

serhat5415

Üye
benim teyze oğlu bi arkadaşında görmüş 1 ay olmuş pasaport kaydını yapmış ama kullanamıyormuş bana alacak gönderecek o teli 750 'ye anlaştı

HTC TITAN 2

Nasıl sizce iyimi tel felan ve türkçeyi nasıl yüklerim gerçi n900 kullanırken ıngilizce kullanıyordum 3 yıl boyunca lumia 900 alacaktım ama çok para idi bu parayı bile borç ala ala bir araya getirdim inşallah kazık yememişimdir fiyat konusunda

HTC titan 2 kac paraya almaya planliyodun kaxik yemismiyim yaziyosun bide telefon fiyatlarindan haberin yok sanirim gule gule kullanumarim telde sorun yoktur tr de o fiyata bulman cok zor cunku

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
HTC titan 2 kac paraya almaya planliyodun kaxik yemismiyim yaziyosun bide telefon fiyatlarindan haberin yok sanirim gule gule kullanumarim telde sorun yoktur tr de o fiyata bulman cok zor cunku

Arkadaş bilmiyormuş bi küfür etmediğin kaldı :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt