HTC HD 2 mi , HTC DESIRE mı, SE XPERIA X10 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arcagur

Üye
    Konu Sahibi
HTC HD 2 mi , HTC DESIRE mı, SE XPERIA X10 mu?
Merhabalar,

Sorum konu başlığında olduğu gibi oldukça açık. 700 TL bütçem ile yukarıdaki ikinci el telefonlarından birini alacağım ancak bu üçü arasında net bir karar vermiş değilim... Sizlerin önerileri doğrultusunda kararımı vermeyi düşünüyorum... Öncelikle, üç telefonunda birbirlerini artıları ve eksilerini öğrenebilir miyim? Telefonu satın alma ve kullanma amacım uygulama ve oyun ağırlıklı olacak... Bunu da göz önünde bulundurmanızı ve yorumlarınızı bekliyorum...

İyi günler...

zaza

zaza

Üye
htc hd2 daha iyi gibi duruyor :)

hoss

hoss

Üye
htc desire biraz daha iyi gibi iki cihazın karşılastırması

silver021

silver021

Üye
Htc desire en mantiklisi olur. android tabanli oldugu icin uygulama ve oyun anlaminda mükemmel bir cihaz. ekrani multimedia özellikleride tatmin edici. xperia 10da multitouch yok bu konuda biraz dikkatli davran. desire cok iyi.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
desire mi desire hd mi?
BEnce DHD al.

serkan719

serkan719

Üye
HD2 AL.

Bende HD2 var Android 2.3 Kurdum :)

shadow_170

shadow_170

Üye
donanım olarak desire biraz daha iyi ama x10 da şık bi cihaz ayrıca bi arkadaş multi-touch yok demiş ama bi iki ay içinde 2.3 update i yapılcak ve oda gelcek

franzliszt

franzliszt

Üye
xperia x10 da multitouch var ganster hd oynuyorum oyunlarda var multi , haziran sonuda 2.3 resmi olarak yükleniyor olacak. hd klip çekimi çok kaliteli değil , kulaklıkdan gelen ses az (konuşmalarda)

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
x10 derim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
htc desire daha ıyi bir model.

moscow34

Üye
Tabiki htc :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt