şimdi şurada bir gariplik var . arkadaş ms in yayınlayacağı güncellemeyi sormuş destekteki eleman daha ondan haberimiz yok demiş . Ama güncelleme tarihleri hemen hemen belli oldu en azından şu tarihle bu tarih arası denebiliyor .
Sonra arkadaş başka bir güncelleme hakkında soru soru soruyor bu sefer destekteki eleman telefonun güncellemeler bölümüne yönlendiriyor. Ve konu sahibi arkadaş 8s i soruyor ama destekteki eleman bu modeller hakkında bilgi yok diyor .
Benim bildiğim bunların çalışma şekli şu şekilde. Teknik bir soru soru sorulduğu zaman klavye başındaki eleman önce teknik destek bölümünden bilgi alıp yazıyor. Bu eleman büyük ihtimal arkadaşı ya başından sallamış ya da bilgisi yok .
- - - Eklendi - - -
yani en azından huawei kendi telefonuna diğer klasörünü temizleyecek bir uygulama koyabiliyorsa htc de hafıza adına bir güncelleme yapabilir . Hayal yada fantezi değil kısaca : )
- - - Eklendi - - -
Edit: Tekrar bir görüşme yaptım. Ve htc teknik ekibin güncelleme üzerine çalışma yaptığını fakat zaman ve içerik olarak bilgi verilmediğini yazdı. Hatta dün bana ve bu gün konu sahibi arkadaşa verilen bilginin aslında yasak olduğunu söyledi.
Sonuç olarak hafıza adına bir çalışma var bu bana yeter