Htc güncelleme son durum (htc online destek resmi ile)

Sponsorlu Bağlantılar

osilost

osilost

Üye
    Konu Sahibi
Htc güncelleme son durum (htc online destek resmi ile)
[/URL][/IMG] GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ CEVAP VERDİLER

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ya bu Hassan hiç bir şey bilmiyor :hih:

Ya da Cenk adam kekliyor. :D

ÖEY

ÖEY

Üye
HTC müşteri hizmetleri hep böyle, hiç şaşırmadım :D Eski telefonum htc evo 3d'di ve ben de defalarca müşteri hizmetlerine bağlanıp sordum android 4.03 den ileriye güncelleme alacak mıyız diye. Bir tanesi alacak dedi, diğeri hayır almayacak dedi, öbürü bilgimiz yok dedi :D Sonunda almayacak diyen doğru çıktı ama hepsi farklı konuştu. Tamamen amatörce hizmet veren bir müşteri hizmetleri var. Bence onların lafını dikkate almayın.

luckysleven

luckysleven

Üye
şimdi şurada bir gariplik var . arkadaş ms in yayınlayacağı güncellemeyi sormuş destekteki eleman daha ondan haberimiz yok demiş . Ama güncelleme tarihleri hemen hemen belli oldu en azından şu tarihle bu tarih arası denebiliyor .

Sonra arkadaş başka bir güncelleme hakkında soru soru soruyor bu sefer destekteki eleman telefonun güncellemeler bölümüne yönlendiriyor. Ve konu sahibi arkadaş 8s i soruyor ama destekteki eleman bu modeller hakkında bilgi yok diyor .

Benim bildiğim bunların çalışma şekli şu şekilde. Teknik bir soru soru sorulduğu zaman klavye başındaki eleman önce teknik destek bölümünden bilgi alıp yazıyor. Bu eleman büyük ihtimal arkadaşı ya başından sallamış ya da bilgisi yok .

- - - Eklendi - - -

yani en azından huawei kendi telefonuna diğer klasörünü temizleyecek bir uygulama koyabiliyorsa htc de hafıza adına bir güncelleme yapabilir . Hayal yada fantezi değil kısaca : )

- - - Eklendi - - -

Edit: Tekrar bir görüşme yaptım. Ve htc teknik ekibin güncelleme üzerine çalışma yaptığını fakat zaman ve içerik olarak bilgi verilmediğini yazdı. Hatta dün bana ve bu gün konu sahibi arkadaşa verilen bilginin aslında yasak olduğunu söyledi.

Sonuç olarak hafıza adına bir çalışma var bu bana yeter :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Peyki:oke: :sır:

osilost

osilost

Üye
    Konu Sahibi
Htc 8s çok güzel cihaz hafıza sorunu çözüldükten ve fm radyo geldikten sonra 10 numara 5yıldıZ olucak htc deki tasarım hiçbir Windows Phone cihazda yok

Üst Alt