htc gorilla glass bi bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
    Konu Sahibi
htc gorilla glass bi bakarmısınız?
Bende htc desire hd var ve ayrıca üstünde ekran koruyucusu var arkadaşlarım ekran koruyucusunun telefonun ekranına zarar vereceğini söylediler ama gorilla glass yoksa çıkarma dediler htc lerde gorilla var mı ve ben koruyucuyu çıkarayımmı?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Gorilla glass var evet. Ama yinede ben olsam çıkarmazdım. Bildiğim bir zararı yok, hemde bu camlar çizilmez değil. Sadece çizilmeye daha dayanıklı. Çizilebilir yani.

FK5896

FK5896

Üye
ekran koruyucusuz telefon kullanmak daha zor oluyor.. ve ekran koruyucusunun bir zararı olduğunuda sanmıyorum . .

relax_1_8

relax_1_8

Üye
Bende htc desire hd var ve ayrıca üstünde ekran koruyucusu var arkadaşlarım ekran koruyucusunun telefonun ekranına zarar vereceğini söylediler ama gorilla glass yoksa çıkarma dediler htc lerde gorilla var mı ve ben koruyucuyu çıkarayımmı?

Gorilla glass sadece one x ve uzeri cihazlarda var diye biliyorum. Htc yi aradigimda sadece one x te oldugunu soylemislerdi.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Gorilla glass bir çok cihazda var. Desire HD'de de mevcut. Müşteri hizmetleri size Gorilla glass 2.5d modelinin sadece One X'te olduğunu söylemiş olabilir. Ortada bir yanlış anlaşılma var.

relax_1_8

relax_1_8

Üye
Gorilla glass bir çok cihazda var. Desire HD'de de mevcut. Müşteri hizmetleri size Gorilla glass 2.5d modelinin sadece One X'te olduğunu söylemiş olabilir. Ortada bir yanlış anlaşılma var.

Olabilir.

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
    Konu Sahibi
Yardiminiz için çok teşekkür ederim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Rica ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...