Htc explorer orjinal türkçe rom. Sonunda

Konu Sahibi
Htc explorer orjinal türkçe rom. Sonunda
Arkadaşlar tarafımca denendi ve çalışıyor. Rahatça yükleyebilir ve kullanabilirsiniz....

Alıntıdır...

arkadaşlar cyanmode 10 yükledim sim card okumuyor neden acaba??

ben htc explorer a310e yi unlock yapmak istiyorum nasıl yaparım lütfen yardım edin çıldıracan kolay kısa garinti bir yolu yokmu bunun

Kardeşim pm kutun dolu mesaj atamıyorum.hey zaman yardımcı olurum elimden geldiğince.

_AyhaN_

Üye
UNLOCK BOOTLOADER

1- Telefonu kapatın ve pili çıkartın. 10 saniye bekleyin ve geri takın.

2- Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun ve bekleyin. Karışınıza HTC Bootloader menüsü çıkacak.

3- Bootloader menüsünden FASTBOOT seçeneğini güç butonuna basarak seçiyoruz.

4- Telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın.

5- c:/android olarak cıkartın bu dosyayı ( )

5. klasörün içne girin ve (shift + mouse sağ tık) komut penceresini burada aç diyin yada başlat >> çalıştır >> cmd yazın daha sonra >> cd c:android yazarakta olur.

6.Daha sonra fastboot oem get_identifier_token yazıp enter diyin.

7.Bu komutu girdikten sonra resimdeki gibi uzun bir kod kümesi karşınıza çıkacak. Onu kopyalıyoruz. Nasıl kopyalıyoruz derseniz, CMDekranına sağ tıklayıp işaretle diyeceksiniz. > kısmı ile > kısmına kadar kopyalayacaksınız. Kopyalama için enter’a basmanız yeterli. Unutmayın bu ilk ve sondaki uyarı mesajlarını da kopyalayacaksınız.

8. Oradaki kodu kopyaladıktan sonra buradaki ( ) sitesine giriyoruz. Step 10 kısımına ise kodumuzu yapıştırıyoruz ve submit diyoruz.

9. E-mailimize gelen Unlock_code.bin kopyalıyıp c:/android klasörümüze atıyoruz.

10. Tekrar cmd acıyoruz fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin yazıyoruz

11. İşlemi yaptıktan sonra telefonda yukarıdaki resim gibi bi yer çıkıyor. Volume tuslarıyla yes diyip telefon güç düğmesine basıyoruz ve telefonun bootloaderi kilitini açılıyor.

baris-

Üye
müşteri kimliği hatası veriyor :S