Htc explorer orjinal türkçe rom. Sonunda

Sponsorlu Bağlantılar

miraforum

Üye
    Konu Sahibi
Htc explorer orjinal türkçe rom. Sonunda
Arkadaşlar tarafımca denendi ve çalışıyor. Rahatça yükleyebilir ve kullanabilirsiniz....

arkadaslar telefonunun bootloader kılıdı htcdev sıtesınden acılan telefonlar ıcın orjınal .exe uzantılı rom yuklemesı yapılamıyor bunun ıcın telefonumuzu tekrar kılıtlememız gerekıyor yanı unlocked yazan kısmın relocked olması gerek

bunun ıcın linkte vermıs oldugum htcsupertool v3 programını kullancaz

link :

turkce rom ıcın lınk :

bılgısasyara htcnın drıverlerını kuruyoruz yada htcsync ta olabılır daha sonra telefonu ses kısma+guc tusuyla baslatıyoruz ve pc ye baglıyoruz bır kere daha guc tusuna basıyoruz

htcsupertool v3 programını calsıtırıp klavyeden 6 tusuna basıyoruz telefonumuz kısa sure ıcınde relocked olacak

sımdı masaustune donup ındırmıs oldugumuz exe uzantılı orjınal roma tıklayıp kuruyoruz 10 dakıka beklıyoruz hepsı bu kadar

Alıntıdır...

KayraBey

KayraBey

Üye
Teşekkürler

juristokrat

juristokrat

Üye
saol birader

muspeh06

Üye
link ölmüş:))

juristokrat

juristokrat

Üye
link saglam yeni indirdim

onuraltintas

Üye
arkadaşlar cyanmode 10 yükledim sim card okumuyor neden acaba??

kucaklarımseni

kucaklarımseni

Üye
ben htc explorer a310e yi unlock yapmak istiyorum nasıl yaparım lütfen yardım edin çıldıracan kolay kısa garinti bir yolu yokmu bunun :off:

juristokrat

juristokrat

Üye
ben htc explorer a310e yi unlock yapmak istiyorum nasıl yaparım lütfen yardım edin çıldıracan kolay kısa garinti bir yolu yokmu bunun :off:

Su an için bilinen tek yol htcdev.comdan kilit açma başka yolu yok.pm atarım birazdan.

juristokrat

juristokrat

Üye
Kardeşim pm kutun dolu mesaj atamıyorum.hey zaman yardımcı olurum elimden geldiğince.

Android Police

Android Police

Üye

htcdevden unlock etmek çok kolay AL YUKARDİKİ LİNKTE DETAYI VAR

_AyhaN_

_AyhaN_

Üye
UNLOCK BOOTLOADER

1- Telefonu kapatın ve pili çıkartın. 10 saniye bekleyin ve geri takın.

2- Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun ve bekleyin. Karışınıza HTC Bootloader menüsü çıkacak.

3- Bootloader menüsünden FASTBOOT seçeneğini güç butonuna basarak seçiyoruz.

4- Telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın.

5- c:/android olarak cıkartın bu dosyayı ( )

5. klasörün içne girin ve (shift + mouse sağ tık) komut penceresini burada aç diyin yada başlat >> çalıştır >> cmd yazın daha sonra >> cd c:android yazarakta olur.

6.Daha sonra fastboot oem get_identifier_token yazıp enter diyin.

7.Bu komutu girdikten sonra resimdeki gibi uzun bir kod kümesi karşınıza çıkacak. Onu kopyalıyoruz. Nasıl kopyalıyoruz derseniz, CMDekranına sağ tıklayıp işaretle diyeceksiniz. > kısmı ile > kısmına kadar kopyalayacaksınız. Kopyalama için enter’a basmanız yeterli. Unutmayın bu ilk ve sondaki uyarı mesajlarını da kopyalayacaksınız.

8. Oradaki kodu kopyaladıktan sonra buradaki ( ) sitesine giriyoruz. Step 10 kısımına ise kodumuzu yapıştırıyoruz ve submit diyoruz.

9. E-mailimize gelen Unlock_code.bin kopyalıyıp c:/android klasörümüze atıyoruz.

10. Tekrar cmd acıyoruz fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin yazıyoruz

11. İşlemi yaptıktan sonra telefonda yukarıdaki resim gibi bi yer çıkıyor. Volume tuslarıyla yes diyip telefon güç düğmesine basıyoruz ve telefonun bootloaderi kilitini açılıyor.

baris-

Üye
müşteri kimliği hatası veriyor :S

Takipçi Satın Al

Üst Alt