Htc Explorer mı yoksa c6-01 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

01murat01

Üye
    Konu Sahibi
Htc Explorer mı yoksa c6-01 mi ?
Arkadaşlar vodafone faturalı hatlara kampanya yaptı Htc Explorer veriyor tarifeye ek bi ücret olarak bu telefonu kullanan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Bide asıl beni ilgilendiren nokta bu telefonla internetten aynı bilgisayardaki gibi rahat bi şekilde film izleyebilirmiyim?

PEACE_27

PEACE_27

Üye
Arkadaşım ben htc explorer kullanıyorum çok memnunum acayip süper bi telefon daha önce iphone 3gs 16gb kullanıyordum yani iphondan eksiği yok gibi. Soruna gelince internetine bağlı hızlı bir internet kullanıyorsan yada wlan dan çok rahat film dizi herşeyi izleye bilirsin ama ilk önce android marketten flaş player indir

golds

Üye
arkadaslar ben bu telefonu almayı düşünüyorum bu telefon adındanda anlaşılacagı gibi internet telefonu yalnız aklıma takılan bir şey oldu bu telefonu kullanan arkadaşlar bu telefona flaş player yükleniyormu yani int video izleyebilirmiyim cwp yazarsanız cok sevinirim simdiden teşekkürler.

aleranol

aleranol

Üye
Babam kardeşime aldı ama ondan çok ben kullanıyorum :D telefon çok güzel yanlız dahili belleğin 90mb olması oyunu yükledikten sonra hemen sd karta taşımaya mecbur bırakıyor bu kötü birşey. 2. olarak ise marketten flaş playeri indirip kurun sorun olmaz. İnternetten bilgisayar hızında herşeyi izleyebilirsiniz.(tabi fibernet demiyom :D) Oldukça güzel bir telefon.

golds

Üye
beyler telefonu küçük bir araştırma sonunda telefonu almaya karar verdim simdi ben bu telefonu vodafoneden mi alayım yoksa magazadan mı alayım karar veremedim siz nereden almamı onerir siniz.

Mstf yksl

Üye
Magazadan alman daha iyi olur hatla ilgili sorun yaşaya bilirsiniz

kagan40

Üye
Vodafone'den almanız daha mantıklı. ben o şekilde aldım ve garantisi dahil her şey var. Ayrıca hatla ilgili bir sorun yaşanmıyor şuan içerisinde farklı bir hat kullanmaktayım

ulaş213

ulaş213

Üye
hangisi ucuz ise ondan al bence : )) hiç farketmez nerden aldığın garantisi varmı ? var o zaman no problem :D

amcalu1

amcalu1

Üye
Ben Vodafone Dan 600 liraya aldım tel super hvga Larin krali diyebilirim cünkü armv7 islemcili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt