kucaklarımseni
Üye
-
Konu Sahibi
-
zip dosyası olarak, indiği gibi mi atıyoruz yoksa içeriği mi ???
- - - Eklendi - - -
zip dosyası olarak, indiği gibi mi atıyoruz yoksa içeriği mi ???
- - - Eklendi - - -
RECOVERY BÖLÜMÜNDEN 4. INSTALL ZİP FROM SDCARD SEÇEREK CHOOSE ZİP FROM SDCARD BÖLÜMÜNÜ SEÇİN VERDİĞİM ROMU ORDA GÖRMÜŞ OLURSUNUZ VE ROMU SEÇİN ARDINDAN NO YES SEÇENEĞİ GELİCEK ORDANDA YES SEÇİN ROMUNUZ ......
ben bu recovery bölümünün nerde olduğunu anlamadım. bildiğimz boot menü ise yok öyle biyer. daha açık belirtirsen seviinrim telefon elimde kalıcak şimdi.... =)
dostum rom yüklemek için öncelikle biraz araştırma yapmalısın hiç bir şey bilmiyorsan hemen gördüğüm herşeyi yükleyeyim deme eğer recoveryi dahi bilmiyorsan googlede rom yükleme diye yaz ordan araştır biraz sonra görebileceğin en iyi rom bu benim gözümde ki memnun kalırsında bunu yükledikten sonra ama önce iyice araştırma yap öğrenmen gereken çok şey var rom yükleme hakkında bide evet zip dosyası halinde sdcardta atacaksın bu romu ayrıca rom yükleme hakkında forumda araştır baya bilgiye ulaşırsın : )
Malesef o sorun bende de oldu rehberi telefona aktarmalısın yoksa görünmüyorbu romu yükledim ama telefon rehperini bulamadım.sim karta kayıtlınumaralar yok
Rehbere girdim sonra seçeneklere girdim içenten dışa aktar a tıklayınca sim kartında kişi yok diyor başka telefona taktığımda ise rehber de herkes gözüküyor bi çaresini bulmadımMalesef o sorun bende de oldu rehberi telefona aktarmalısın yoksa görünmüyor
Rehbere girdim sonra seçeneklere girdim içenten dışa aktar a tıklayınca sim kartında kişi yok diyor başka telefona taktığımda ise rehber de herkes gözüküyor bi çaresini bulmadım[/quote
Gmaile sekronize et önce numaralari sonra telefonundn kişileri aktar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?