htc explorer için bence en güzel costum rom bir kullanmanızı tavsiye ederim

Sponsorlu Bağlantılar

kucaklarımseni

kucaklarımseni

Üye
    Konu Sahibi
htc explorer için bence en güzel costum rom bir kullanmanızı tavsiye ederim
wipeleri yaptıktan sonra vermiş olduğum linkten htc explorer uyumlu Holo Sandwich Version 1.2[ROM] yükleyebilirsiniz ayrıca ext3 alan vede swap alanda oluşturmak isterseniz cwm den advenced bölümünden sd partiotun bölümünden maximum 4 gb ext3 256 mb swap alanıda oluşturabilirsiniz telefonumdan görüntüleride ekledim umarım hoşunuza gider [/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG] Türkçe dil desteği mevcuttur vede çok stabil vede baya hızlı link2sd gibi programları kullanabilirsiniz rahatlıkla

• Beğen
Tepkiler: Oguzbaaa, n000k ve Android Police

huso18

Üye
Nasil yükleme yapacağız.

cakal_2006

Üye
nasıl yükleme yapacaz bi anlatsan kardeş

kucaklarımseni

kucaklarımseni

Üye
    Konu Sahibi
kusara bakmayın geç cvp verdim özürdilerim arkadaşlar bunu yükleye bilmeniz için bootloader kilidini kaldırmış vede clockworkmod recovery yüklemiş olmalısınız eğer bunları yaptıysanız recoveryi girin önce telofonuzun bir yedeğinizi alın ne olur ne olmaz diye yedeği gene recoveryden alıyoruz (bakup and restore) kısmına tıklayın sonra bakup seçeneğini seçin yedek alınana kadar bekleyin sonra recoveryde kalarak 1.WİPE DATA /FACTORY RESET 2.WİPE CACHE PARTİTİON YAPIN sonra 3. MOUNTS AND STORAGE kısmına girin ordanda CAHCE DATA SİSTEM SD EXT BÖLÜMLERİNİ kısımlarını seçip çıkan seçeneklerden yes diyip devam ediyoruz bunlar eski romunuz silinmesini sağlayacaktır gelelim yeni romu nasıl yükleyecez YENİ ROMU YÜKLEMEK İÇİN BURDA LİNKİNİ VERDİĞİM ROMU HAFIZA KARTINIZA ATIN SONRA RECOVERY BÖLÜMÜNDEN 4. INSTALL ZİP FROM SDCARD SEÇEREK CHOOSE ZİP FROM SDCARD BÖLÜMÜNÜ SEÇİN VERDİĞİM ROMU ORDA GÖRMÜŞ OLURSUNUZ VE ROMU SEÇİN ARDINDAN NO YES SEÇENEĞİ GELİCEK ORDANDA YES SEÇİN ROMUNUZ YÜKLENMİŞ OLUR SONRA GO BACK DİYEREK GERİ GELİP REBOOT SİSTEM NOW SEÇİN İLK AÇILIŞ UZUN SÜRER MERAK ETMEYİN VE YENİ ROMUNUZ HAYIRLI OLSUN

slayedsoul

Üye
zip dosyası olarak, indiği gibi mi atıyoruz yoksa içeriği mi ???

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

RECOVERY BÖLÜMÜNDEN 4. INSTALL ZİP FROM SDCARD SEÇEREK CHOOSE ZİP FROM SDCARD BÖLÜMÜNÜ SEÇİN VERDİĞİM ROMU ORDA GÖRMÜŞ OLURSUNUZ VE ROMU SEÇİN ARDINDAN NO YES SEÇENEĞİ GELİCEK ORDANDA YES SEÇİN ROMUNUZ ......

ben bu recovery bölümünün nerde olduğunu anlamadım. bildiğimz boot menü ise yok öyle biyer. daha açık belirtirsen seviinrim telefon elimde kalıcak şimdi.... =)

kucaklarımseni

kucaklarımseni

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

RECOVERY BÖLÜMÜNDEN 4. INSTALL ZİP FROM SDCARD SEÇEREK CHOOSE ZİP FROM SDCARD BÖLÜMÜNÜ SEÇİN VERDİĞİM ROMU ORDA GÖRMÜŞ OLURSUNUZ VE ROMU SEÇİN ARDINDAN NO YES SEÇENEĞİ GELİCEK ORDANDA YES SEÇİN ROMUNUZ ......

ben bu recovery bölümünün nerde olduğunu anlamadım. bildiğimz boot menü ise yok öyle biyer. daha açık belirtirsen seviinrim telefon elimde kalıcak şimdi.... =)

dostum rom yüklemek için öncelikle biraz araştırma yapmalısın hiç bir şey bilmiyorsan hemen gördüğüm herşeyi yükleyeyim deme eğer recoveryi dahi bilmiyorsan googlede rom yükleme diye yaz ordan araştır biraz sonra görebileceğin en iyi rom bu benim gözümde ki memnun kalırsında bunu yükledikten sonra ama önce iyice araştırma yap öğrenmen gereken çok şey var rom yükleme hakkında bide evet zip dosyası halinde sdcardta atacaksın bu romu ayrıca rom yükleme hakkında forumda araştır baya bilgiye ulaşırsın : )

slayedsoul

Üye
dostum rom yüklemek için öncelikle biraz araştırma yapmalısın hiç bir şey bilmiyorsan hemen gördüğüm herşeyi yükleyeyim deme eğer recoveryi dahi bilmiyorsan googlede rom yükleme diye yaz ordan araştır biraz sonra görebileceğin en iyi rom bu benim gözümde ki memnun kalırsında bunu yükledikten sonra ama önce iyice araştırma yap öğrenmen gereken çok şey var rom yükleme hakkında bide evet zip dosyası halinde sdcardta atacaksın bu romu ayrıca rom yükleme hakkında forumda araştır baya bilgiye ulaşırsın : )

araştırdım ama clocworkmod recovery patch i için lisans istiyo sanırım.... download yapıp haat oluştu diyor. yardımcı olursan sevinirim =)

kucaklarımseni

kucaklarımseni

Üye
    Konu Sahibi
dostum googlede blooder kilidini açmak lazım htcdev sitesinden yapabilirsin tel markan htc explorer mu senin.

birumut

Üye
Kardeşim çok saol be valla inan telefon şahane oldu stabilde zaten biliyorsun orjinal romda hafıza sorunu var 150mb ama neredeyse 140mb dolu bu sebepten costom rom yüklemiştim ama beğenmemiştim eskisine çok benziyordu bende ıcs arıyordum sen bunu yayınlamşsın saol umarım gelişmelerden haberdar edersin beni başka yeni bir rom varsa paylaşırsan çok sevinirim. tşk tekrar.

tek eksiği radyo yok galiba benmi göremedim?

sekajmer

sekajmer

Üye
Ram durumu nedir

bedelsiz25

Üye
ilk defa room kurdum fefkalede herkese tavsiye ederim yanlız

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
- - - Eklendi - - -

kardeşim clockwork recoveryi nasıl yükledin anlatır mısın? 8-)

mmo55440

Üye
Arkadaşım HTC Explorer telefonuma Bu romu yükledim... telefonu cebime koyduğumda hat tamamen gidiyor sebebi nedir acaba

ultraslan2322

Üye
bu romu yükledim ama telefon rehperini bulamadım.sim karta kayıtlınumaralar yok

mmo55440

Üye
Malesef o sorun bende de oldu rehberi telefona aktarmalısın yoksa görünmüyor
Rehbere girdim sonra seçeneklere girdim içenten dışa aktar a tıklayınca sim kartında kişi yok diyor başka telefona taktığımda ise rehber de herkes gözüküyor bi çaresini bulmadım

kucaklarımseni

kucaklarımseni

Üye
    Konu Sahibi
Rehbere girdim sonra seçeneklere girdim içenten dışa aktar a tıklayınca sim kartında kişi yok diyor başka telefona taktığımda ise rehber de herkes gözüküyor bi çaresini bulmadım[/quote

Gmaile sekronize et önce numaralari sonra telefonundn kişileri aktar

Üst Alt