HTC Explorer Hafıza Sorunu Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

!berkay?

Üye
    Konu Sahibi
HTC Explorer Hafıza Sorunu Yardım
HTC Explorer gibi hafızası kıt(150 mb ) bir telefon kullanıyorum. Neyse sorunuma geçeyim telefonun dahili hafızasında 30 mb boş alan vardı . Bende Angry Birds Space i kurdum hafızada 3 mb alan kaldı . SD karta taşı dediğimde hiçbir değişiklik olmadı. Bende oyunu kaldırdım hay kaldırmaz olaydım . Oyun gitti fakat kapladığı 30 mb alan bir yerlerde duruyor . Şuan boş kalan 3-4 mb la boğuşuyorum ve telefonla hiç bir şey(foto,video) yapamıyorum.Bu alanı geri nasıl kazanabilirim. Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
En sağlam yol fabrika ayarlarina döndürmek :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
O oyunu tekrar yükleyip, uygulama ayarlarında üzerine dokunup, verileri sil deyin. Kaldırma işlemini bundan sonra yapmayı deneyin.

ümitkayaaa

Üye
bende aynı telefondan kullanıyorum hafıza sorunu bende de var ama app 2 sd ve on bellek temizleyici diye program kullanıyorum bir nebze de olsa ise yarıyor tavsiye ederim. ayrıca dolphin internet tarayıcı kullanıyorsan devamlı her çıktığında geçmişini felan sil çok yer kaplıyor..

!berkay?

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm 120 mb alan oluştu dünya varmış :)

ümitkayaaa

Üye
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm 120 mb alan oluştu dünya varmış :)

ooo 120 mb mi.. kardeş ne yaptın ya, peki uygulamaları nasıl yedek aldın?

ajan1111

ajan1111

Üye
androidli.com/htc-explorer-pico-qwerty16-v2-0-2-turkce-rom-t2161.html

bu sayfadakileri yapın ve tüm dertlerden kurtulun. 8 gblık class 4 hafıza kartı aldım. 2 gb'lık kısmını ext3 olarak ayırdım. şuanda ne angry birdsi nede fruit filan bi dünya oyun ve program kurulu 107 mb hafıza hala boş. zatenn bu rom'un özelliği bu. o ayrılan hafıza kartına kuruyo sistemi ve hafıza sorunundan kurtuluyoruz.

tarafımca denendi ve 1-2 haftadır sorunsuzca kullanıyorum. yalnız adımları dikkatli yapın. recovery almayı kesinlikle ihmal etmeyin. çok sıkıştığında geri yüklersin eski haline geri döner