Htc Explorer Garanti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.Chuck.

Üye
    Konu Sahibi
Htc Explorer Garanti
Merhaba.arkadaşlar ben bir haftadır telefona root yapmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim bootloader menüsüne girip ayar.yapmadım kernel diye bir dosya indirdim ve ayarlarda donanım bilgisinde daha diye bir seçenek çıktı ve oradada kernel donanım bilgileri yazıyor. Telefonun garantisi hala devam ediyormudur bunu nasıl öğrenebilirim yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Cihaza kernel yüklerseniz garantiden çıkar. Çünkü kernel cihazın yazılımsal desteğinden tutun, voltaj ayarlarına kadar yönetimini sağlıyor ve riskli bir işlem.

.Chuck.

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl kaldırım telefona format attım ama kalkmadı ve root isteyen uygulamalar indirim onlar da telefon rootlul değil diye uyarı veriyor

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Nasıl kaldırım telefona format attım ama kalkmadı ve root isteyen uygulamalar indirim onlar da telefon rootlul değil diye uyarı veriyor
Bazı kerneller Root'lu gelmeyebiliyor. Kendiniz Root'lamalısınız.
Orjinal kerneli geri yükleyebilirsiniz ancak cihazın sayacı vs. olabilir, yani işlem yapıldığını belli edecek bir ayrıntı olabilir. Bunuda araştırmayı unutmayın.

.Chuck.

Üye
    Konu Sahibi
Orijinal kerneli nasıl geri yüklenebilirim telefonu alalı 1 ay oldu ilk android telefonum biraz daha açıklayıcı konuşursanız daha memnun olurum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Orijinal kerneli nasıl geri yüklenebilirim telefonu alalı 1 ay oldu ilk android telefonum biraz daha açıklayıcı konuşursanız daha memnun olurum
Açıkçası ben cihazımı 5 aydır Root'lamadım bile. Servislik işleri var henüz. HTC cihazlarını geliştirmek biraz farklı. Samsung ve Huawei markalı cihazlar hakkında modifikasyon bilgim var ancak HTC için aynı şeyi söyleyemem. Size yardımcı olabileceğim konular bunlarla sınırlı. Siz cihazı neden servise göndereceksiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt