HTC EVO 4G: 8 Megapiksel Kamera ( Özellikleri / Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC EVO 4G: 8 Megapiksel Kamera ( Özellikleri / Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri )
Donanımsal özellikleri bakımından, üst segment kullanıcılarına hitap eden cihazlarıyla tanınan HTC firması EVO 4G isimli yeni modelini tanıttı. Dünya’nın ilk 4G destekli akıllı cep telefonu olan HTC EVO 4G, alt yapısından Android OS 2.1 işletim sistemini barındırıyor. İşte üstün teknik özellikleriyle dudak uçuklatmayı başaracak olan HTC EVO 4G’nin teknik özellikleriniyse şöyle sıralayabiliriz;

• Android OS 2.1 işletim sistemi,
• HTC Sense arabirimi,
• 4.3 inç TFT LCD ekran (480×800 çözünürlük ),
• 1 Ghz hızında Snapdragon işlemci,
• 512 mb boyutunda sistem belleği,
• 3G/4G bağlantı özellikleri,
• 802.11b/g ve HDMI çıkışı,
• 720p çözünürlükte görüntü elde etme olanağı,
• 1 Gigabayt dâhili hafıza,
• 32 Gigabayt’a kadar MicroSD kart desteği,
• 8 Megapiksel kamera ( Flaş desteği ve HD görüntü elde edebilme ),
• 1.3 Megapiksel ön kamera,
• 3.5mm kulaklık ve MicroUSB girişi,

( İlk olarak Sprint operatörüyle birlikte satışa sunulması bekleniliyor. )

Cihazın fiyatı hakkında henüz bir bilgi bulunmazken, 2010 yılının yaz aylarında satışa sunulması muhtemel olarak gözüküyor.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Vay 4G cikti demek ki tl guzel ama cok kaba ya

61semih

61semih

Üye
cıkacak olan x9 ile kapışşacaktır tahmınımce

lazo611

lazo611

Üye
x9 telefon bile değil bunun yanında... çok kral yapmışlar... HTC dünyanın bir numarası bence...

victory_nero

victory_nero

Üye
Kaba değil bnce İphone ile aynı burdan inceleme videosuna bakabilirsiniz.

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
bu neçeyemiş.... fiyattan haberi olan yazsın

GANG BANG

GANG BANG

Üye
süper bi alet ama TR fiyatı çok pahalı olur.

--------------- Ekleme ---------------

süper bi alet ama TR fiyatı çok pahalı olur.

yurdışı fiyatı 600$.Türkiye fiyatını düşünün artık.

wolkan789

Üye
bu telefonun yanına bile yaklaşamaz x9 htc Android işletim sistemine geçtine çok sevindim windows 6.5 çok yavaş bir işletim sistemiydi umarım Android hd kullanıcılarınada hitap eder :D telefona hd çıkışı koymaları çok iyi olmuş ve umarım video çekimi güzeldir. bu telefonun seviyesine gelen tek telefon iPhone HD başka hiç bir telefon tanımam htc tek gecerim

OğuzcanAbi

Üye
güzeeeellllllllll

gezegenci

Üye
manyak bi telefon keşke android olmayaymış...

tamercan

tamercan

Üye
yanlız türkiye de kullanılamaz ... Sim kart yuvası yok .:) alacaklar dikkat etsinler.... CDMA sistem ile çalışıyor ):):):

gv260ea

Üye
Htc evo 4g vodafone ve turkcell de çalışır çünkü ikiside cdma yı destekliyor flash denilen bir işlem le türkiyede kullanılabiliyor :oke::oke::oke::evet::evet::evet:

--------------- Ekleme ---------------

ve fiyatını unutum 3000TL

kalpsizdj

Üye
ya bırak ne 3000i ne sayıklıyonuz altaaı bi telefon yurt dısınd 600$ lık bi telefon olsa olsa 1600 1800 olur türkiyede oda taş çatlasa iyi sallamışsın 3000 tl diye

basrimutaf

basrimutaf

Üye
arkadaş almış. mp3player gibi dolaşıyo cepte :)

yagerya55

Üye
2 yıllık sözleşmeli 199.99 Dolar
Sözleşmesiz 599.99 Dolar

asidj

asidj

Üye
valla ben n900 kullanicisi olarak cook begendim manyak bisi yaza insallah cepte:ehe:naughty:

engoren

Üye
beyler onem lı olan telefon un marka deıl dır bunu bılın teknık olarak herseyle ugrasmısımdı r sızın ıcınde baya zaman gecmıs olsada arastırma yaptım htc guzel mark ve gercekten ıdare eder evo 4g ıse bu htc nın en ıyı ttelefonu android 2.3 ayrı bı yer tutuyor telefonda nokia yenı telefonlarından n8 kullandam kamera 12 mp ama teledfonu 1 sene ıcınde 8 kere teknık servıs yuzu gordu ve c6-01 super bı telefon nokia n8 ıleaynı ısletım sıstemı kullanılmıs symbıan 3 ve ozellıkler hemen hemen android işletım ve ekran genıslıgı dısında c6-01 le aynı kamerası cok net ve hd vıdeo kaydıyla kendı vıdeonuz rahatlıkla cekersınız ve fotograf makınesıne gerek kalmaz htc gercekten cok avantajlı telefonu bu hazıran olca onumuzdekı memnun kalcagımdan supem yok alanlar gulegule kullansın almak ısteyenlere onerım amerıkada tanıdıgı olanlar amazon.com da 299$ ve actırma parası 80tl alanlar gule gule kullansın solemek ıstedıklerınızı mesaj atın

Üst Alt